Gen 102019
 

Sporting-BinissalemB (4)_opt

Diumenge horabaixa a partir de les quatre i mitja, l’Sporting Sant Marçal, rep a l’equip de la U. E. Pla de na Tesa, equip que ocupa la tercera posició a dos punts del líder amb 34 punts, l’Sporting ocupa la novena posició amb 27 punts, el partit serà arbitrat per Adrian Fernandez Jaume, ajudat a les bandes per Damià Gari Coll i Alejandro Rodriguez Christiansen.

El Serverense ha jugat sis partits dins casa seua, dels quals n’ha guanyat quatre i empatat dos, dur una mitjana de gols de 3,3 per partit dins el seu camp, per part del nostre equip només ha guanyat un partit a fora i perdut els altres sis, i la seva mitja de gol per partit a fora és de 0,6.

Dels deu partits jugats per l’Sporting dins Son Caulelles, a aconseguit quatre victòries, dos empats i tres derrotes amb una mitjana de gols per partit d’1,7, la U.E. Pla de na Tesa, a jugar nou partits a fora, aconseguint quatre victòries, un empat i quatre derrotes, amb una mitjana de gols per partit d’1,8.

Els Amateurs de tercera regional grup B, després de la seva victòria dins Son Macia, reben el diumenge a partir de les dotze del migdia, el San Roque, equip que ocupa la quinzena plaça amb nou punts i que ha perdut els dos darrers partits, l’Sporting B té una bona ocasió per aconseguir la segona victòria de la temporada.
L’Sporting encara no ha aconseguit puntuar dins Son Caulelles ha perdut els set partits que ha jugat la seva mitja de gols per partit com a local és d’1,6, el San Roque, encara no ha guanyat cap partit a fora només a empat tres i perdut quatre, la seva mitjana de gols a fora és d’1,9 per partit. El partit serà dirigit per Fran Maza Correa.