Des 042014
 

AlevinsB-Manacorins (3)

Els quatre equips alevins del nostre club, tenen uns partits difícils, aquest dissabte, malgrat que dos d’ells juguen dins Son Caulelles, el “C” i el “D”.

Els alevins “A” de preferent visiten Son Fuster per jugar a partir de les nou i mitja del matí de dissabte, contra el San Francisco, equip que ocupa la tercera plaça de la classificació amb 20 punts, el nostre equip ha perdut els dos darrers partits. El partit serà dirigit per Javier Llamas Domenech.

Els Alevins “B”, també tenen una difícil sortida, ja que visiten el Felanitx, equip que va el sisè amb 15 punts i que ha guanyat els dos darrers partits, l’hora d’inici del partit està programada a les deu i quart del matí.
Els Alevins “C” reben el tot poderós Sporting Recreatiu Ciutat de Palma, líder del grup “G”, equip que ocupa la primera posició, sense haver cedit un sol punt, ja que ha guanyat tots els partits, ha marcat 96 gols i només n’ha encaixat nou, el partit començarà a les onze del matí i serà dirigit per Iago Sumavielle Rodriguez.

Els Alevins “D”, que també militen al grup “H”, com el “C”, reben la visita del tercer classificat Es Raval del Santa Catalina “A”, el qual té 20 punts, només ha perdut un partit i empatat dos, dirigit pel mateix arbitr que el “C” Iago Samvielles Rodriguez, el partit començarà a l’una menys un quart.