Nov 072016
 
alevinsb-cideb-4

El primer gol de l’Sporting obra de Muñoz.

Gran partit el jugat dissabte el matí, entre els Alevins B, i el C.I.D.E. que militen a la primera regional grup D, el qual va acabar amb victòria del nostre equip per 5-4.

Molt aviat es va marcar el primer gol, i va ser l’Sporting al minut 3 obra de Muñoz, reacció de l’equip estudiantil i al minut 13 ja s’havia posat per davant en el marcador, les alternances varen continuar i si primer va ser el C.I.D.e., que va remuntar ara tocava a l’Sporting i abans d’acabar els primers trenta minuts l’Sportng havia posat el 4-2 al marcador.

La segona part va ser igual d’emocionant quant a la marxa del marcador, gol de C.I.D.E. que establia el 4-3, per se novament Bauza que marcava el seu tercer gol i col·locava, el que pareixia definitiu 5-3 quant faltaven de deu minuts, però l’equip de Palma, no es va rendir i faltant cinc minuts per acabar el partit marcava el 5-4, que donava emoció als darrers cinc minuts de partit.

FITXA DEL PARTIT.

ALEVINS B; Riera, Muñoz, Porras, Diaz, Bauza, Creus, Torras i Serra.

SUPLENTS; Nuñez, Pacheco i Gracia.

CIDE “B”; Chica, Vera, Hidalgo, Lounadi, Campos, Pastor, Davia, Abraham.

SUPLENTS; Azizi i Rigo.

GOLS; 1-0 Muñoz minut 3, 1-1 Abraham minut 6, 1-2 Abraham minut 13, 2-2 Bauza minut 14, 3-2 Gracia minut 24, 4-2 Bauza minut 25, 4-3 Campos minut 43, 5-3 Bauza minut 50, 5-4  Hidalgo minut 55.

ÀRBITRA; Jaime Garcia Font.

Resultats i classificació Alevins B, primera regional grup D.