Nov 212014
 

InfantilA-RºPenyaarrabal (5)

Els infantils “B”, que encapçalen la classificació del seu grup de segona regional, visiten l’Artà. Els infantils “A” de Preferent visiten el Son Oliva, i els de F-7 el Rotlet Molinar, els tres juguen dissabte.

Els infantils “A” de preferent juguen, demà dissabte, dins Son Fuster, a partir de les tres menys un quart, contra el Son Oliva, equip que en aquest moment és el cuer de la classificació, amb un sol punt aconseguit la passada jornada, el partit serà dirigit per Juan Ortiz Herrezuelo.
InfanitlB-Genova

Els infantils “B” de segona regional, grup “F”, i líders del seu grup, tenen una difícil sortida, va que visiten Artà, per jugar contra l’equip local, equip imbatut i que només ha cedit un punt, precisament dins casa seva, contra Es Raval del Santa Catalina, l’equip artanenc es trobà dos punts per davall del nostre equip, que fins ara no ha cedit ni un sol punt.

El partit començarà a les tres de l’horabaixa, i serà dirigit per Eduardo Cenarro Burrueco.
Els infantils F-7, és l’únic representant de la categoria que juga dins Son Caulelles, i el farà contra el Rotlet-Molinar, equip que la passada jornada va perdre contra Soledat At. dins casa seva per 3-4. El partit dirigit per Javier Aueliro Aresllano Listado, començarà a les cinc menys un quart de demà dissabte.