Feb 262015
 

AlevinsA-PlatgesCalvia (3)

Els Alevins “A”, visiten el líder del seu grup, el Mallorca “A”, els alevins “B” juguen dins Son Caulelles, mentre que el “C” i el “D” el fan afora.

Els Alevins de preferent, visiten Son Bibiloni, per jugar contra el Mallorca que encapçala la classificació amb 45 punts i una sola derrota, a la primera volta l’equip del Mallorca ja va guanyar per 0-8. El partit començarà a les deu del matí.

Els Alevins “B“, reben, a partir de les nou del matí l’España At., que ocupa la desena plaça, amb vint punts, i ha perdut els dos darrers partits, a la primera volta el partit va acabar amb empat 4-4.

Els Alevins “C” juguen dins Son Sardina a les dotze del migdia, contra el Son Sardina At. que ocupa la darrera plaça, i continua sense puntuar, a la primera volta el resultat va ser favorable al nostre equip per 9-1.

Els Alevins “D”, juguen dins Son Moix, contra el Madre Alberta “B“, el partit començarà a les onze menys un quart, l’equip de Palma, ha perdut els cinc darrers partits, i ocupa la catorzena plaça, amb 7 punts, a la primera volta el resultat va ser de 4-3 a favor de l’Sporting.