Des 102019
 

La visita al tercera classificat el Sporting Santa Ponsa Talarrubias, va significar la primera derrota desprès quatre partits puntuant dels amateurs “B”.

En línies generals el nostre equip va fer un bon partit, la primera part va saber aguantar el resultat inicial d’empat 0-0, amb el qual els dos equips varen anant-ser al vestidors.

A la represa, nou minuts, del 50 al 59, varen bastar a l’equip local per marcar dos gols, que varen acabar amb la resistència del nostre equip, i significat la derrota desprès de quatre partits puntuant de manera consecutiva.

Fitxa del Partit.

Sporting Santa Ponsa Talarrubias; Davila, Llompart, Ramirez, Gonzalez, Mujica, Dominguez, Soria, Montero,Garcia, Muñoz i Ortiz.

Canvis; Minut 57 entre Guerrero per Muñoz, minut 65 Lora per Ramirez, minut 71 Marques per Montero i minut 80 Coto per Soria.

Sporting Sant Marçal “B”; Sanchez, Perello, Ferrari, Argibay, Ruiz, Ramirez, Cañellas, Serra, Riera, Villalonga i J. R. Cañellas.

Canvis; Minut 42 entre Duran per Ramirez, minut 65 Moya per J. R. Cañellas, minut 68 Lobay per Duran, minut 69 Ruiz per P. Cañellas i minut 71 Ferrer per Villalonga.

Gols; 1-0 minut 50 Ortiz, 2-0 minut 59 Guerrero.

Àrbitre; Sergio Romera Oliver, va ensenyar targeta groga als jugadors locals Ramirez, Gonzalez i Ortis i als jugadors del Sporting P. Cañellas i Lobay.

Resultats i classificació tercera regional grup A.