Nov 262019
 

Els Juvenils varen sofrir la quarta derrota consecutiva en la seva visita al Joventud Mallorca “B”, el qual va a aconseguir la seva segona victòria de la temporada.

Partit que es va decidir per un ajustat 3-2 a favor de l’equip local, el qual va marcar el seu primer gol al minut 9, la reacció de l’Sporting va culminar amb el gol del empat al minut 31, (1-1), i quan pareixia que aquest seria el resultat al final dels primers quaranta-cinc minuts, el Joventud a un minut els quaranta-cinc va posar el 2-1 en el marcador.

A la segona part l’Sporting va intentar empatar novament el partit, però fou l’equip local que va tornar marcar, aconseguint en el minut 69 el seu tercer gol, no se va rendir l’Sporting i al minut 89 posava un ajustat 3-2, que va tancar el marcador. En aquest mateix minut el jugador de l’Sporting va veure la segona targeta groga, motiu pel qual fou expulsat.

Fitxa del Partit.

Joventud Mallorca “B”; Mendoza, Mora, S.Tejada, Jimenez, Lozano, Meedina, Exposito, D. Tejada, Martinez, Mingolla i Rigo.

Canvis; Minut 60 entre Soriano per Mingolla, minut 69 Gost per Exposito, minut 70 Monday per Mora, minut 75 Puigserver per Tejada minut 78 Galarza per Medina.

Sporting Sant Marçal. Campins, Lozano, Sastre, Bernat, Pons, Arbo, Guasp, Hidalgo, Pulido, Company i Martinez.

Canvis; Minut 46 Entre Montiel per Company, minut 60 Figueroa per Arbo, minut 65 Bueno per Sastre, minut 69 Rivera per Sastre, minut 77 Duran per Lozano.

Gols; 1-0 minut 9 Rigo, 1-1 minut 31 Bernat, 2-1 minut 44 Medina, 3-1 minut 69 Martinez, 3-2 minut 89 Duran.

Àrbitre; Iyayi Osaheni, va ensenyar targeta groga als jugadors locals, Galarza i Puigserver, i als jugadors de l’Sporting Sastre i Bernat, aquest dues pel qual va veure la vermella.

Resultats i classificació Juvenils primera regional grup B.