mar 032019
 

JuvenilsB-Espanya (2)

La visita dels juvenils B a Son Sardina, va acabar amb la derrota per mínima de 4-3, continuant el nostre equip a tres punts de la salvació.

Partit en molts de gols que no es va decidir fins el darrer quart d’hora del partit, l’Sporting no podia començar millor, al primer minut s’avençava en el marcador, però abans d’arribar al descans el Son Sardina havia donat la volta al marcador i arribaven al finals dels primers quaranta-cinc minuts amb el resultat de 2-1.

L’Sporting va sortit per totes a la segona part, i al cap de cinc minuts d’haver començat aconseguia empatà (2-2), catorze minuts més tard, novament l’equip  local s’avençava, i al minut 75 un gol en pròpia porta del Son Sardina, tornava empatà l’encontre, l’Sporting no va tenir tens da gaudir d’aquest nou empat debut a que quatre minuts després el Son Sardina, tornava a marcar, el que seria el seu quart gol i deixava el definitiu 4-3.

FITXA DEL PARTIT.

SON SARDINA “B”; Petrov, Llabres, Company, Palmer, Lopez, Ruano, Fresneda. Garreta, Sastre, Herando i Cruz.

CANVIS; Minut 45 entre Gavilan per Petrov, i Sacur per Sastre, minut 51 Martorell per Suano, minut 75 Estarellas per Cruz.

SPORTING SANT MARÇAL “B”; Prieto, J. Rabaza, Montiel, Rivera, Lillo, Pons, Vaquer, Sandoval, Bernat, Hidalgo i Balaguer.

CANVIS:  minut 45 entre  J. Martinez per Balaguer, minut 61 Ll.  Rabaza perr Rivera, minut 70 A. Martinez per j. Rabaza.

GOLS; 0-1 Minut 1 Rivera, 1-1 minut 15 Lopez, 2-1 minut 39 Lopez, 2-2 minut 50 Vaquer, 3-2 minut 64 Cruz, 3-3 minut 75 Garreta en pròpia porta, 4-3, minut 79 Martorell.

ÀRBITRA; Antonio Dasoy Gomez, va ensenyar targeta groga als jugadors del Son Sardina, Fresneda i de l’Sporting Balaguer, Pons i Montiel.

Resultats i classificació juvenils B.