Feb 132017
 

Juvenils-Espanya (6)

La sorpresa va botar dins Son Caulelles, amb la visita del Alcúdia “B”, que va guanyar per un clar i rotunnd 1-4 als nostres juvenils.

L’equip visitant duia quatre jornades fora perdre, a pesar d’això els aficionats que varen acudir al partit esperava la victòria del nostre equip que duia set jornades sense perdre i havia assolit la segona plaça de la taula.

L’equip alcudienc va sorprendre i amb la seva primera aproximació a l’àrea de l’Sporting va aconseguir el seu primer gol posant al marcador amb un 0-1, l’Sporting va intentar empatar abans d’acabar la primera part, però va ser novament l’Alcúdia que tornava a marcar posant al marcador un clar 0-2, resultat amb el qual acabaria la primera part.

A la segona al cap de set minuts de la represa, l’equip visitant amb un nou gol i un clar 0-3 a favor seu pràcticament havia sentenciat el partit, a la falta de vint minuts Ramirez posava emoció al partit, aconseguit l’1-3, i quan semblava que aquest seria el resultat final, l’equip visitant a dos minuts del final marcava el seu quart gol i deixava el definitiu 1-4.

Amb aquest resultat l’Sporting mantén la segona plaça, amenaçat, per l’Espanya de Llucmajor amb dos punts menys i també un partit manco.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Sanchez, Serra, Ferrer, Perello, Provenzal, Mateu, Servera, Rossello, Orfila, Ramirez i Prats.

CANVIS; Minut 46 Entre Martinez per Servera i Morey per Ferrer, minut 63 Rabaza per Prats, minut 71 Sanchez per Mateu i minut 83 Mulet per Orfila.

ALCÚDIA “B”; Sans, Bibiloni, Company, Sastre, Pinto, Orfila, Carretero, Jimenez, Guillem, Tardaguilla i Coll.

CANVIS; Minut 60 Entre Lopez per Orfila, minut  64 Chachim per Bibiloni, minut 71 Orfila per Carretero, minut 77 Alva per Guillem.

GOLS; 0-1 minut 21 Tardaguilla, 0-2 minut 32 Guillem, 0-3 minut 54 Carretero, 1-3 minut 70 Ramirez, 1-4 minut 88 Tardaguilla.

ÀRBITRA; Marcos Garcia del Sol.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.