Nov 032019
 

Ningú s’esperava que la visita del Binissalem “B” a Son Caulelles, acabes amb la victòria de l’equip visitant, essent aquesta la primera de la temporada del Binissalem.

Por un ajustat 2-3 el Binissalem de manera sorprenen, ja que no havia guanyat cap partit, va aconseguir els tres punts de Son Caulelles.

Amb una segona part on els visitants varen se millors varen aconseguir dos gols, per arribar al descans amb el 0-2.

A la segona, va reduir diferències l’Sporting, al transformar el primer dels penals que li siularien a favor, per posar un esperançador 1-2, ben poc va durar l’esperança, tres minuts mes tard, novament el Binissalem aconseguia amb el 1-3, duna diferència de dos gols, al minut 73 nou penal a favor de l’Sporting, que va significar el 2-3 a la manca de 17 minuts, a pesar de haver-lo intentar no va aconseguir al menys empatar el partit.

Fitxa del Partit.

Sporting Sant Marçal. Campins, Lozano, Montiel, Alarcon, Bernat, Pons, Guasp, Hidalgo, Bueno i Pulido.

Canvis; Minut 53 Entre Arbona per Montiel, minut 63 Rivera per Beltran i Duran per Bueno, minut 73 Alvarez per Martinez i Company per Lozano.

Binissalem “B”; Giralt, Vicens, Bauza, Faus, Sandoval, Serra, Garcia Ahmet, Martinez, Oliver i Pacho.

Canvis; Minut 73 Entre Marti per Sandoval, minut 74 Conejero per Faus, minut 88 Justo per Faus i Minut 89 Pol per Oliver.

Gols; 0-1 minut 27 Pachon, 0-2 minut 44 Serra, 1-2 minut 66 Guasp de Penal, 1-3 minut 69 Pachon, 2-3 minut 73 Pulido de penal.

Àrbitre; José Pedro Campuzano Roman, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Lozano i Hidalgo, i als jugadors del Binissalem, Serra, Oliver i Marti, en aquest també la vermella per doble amonestació.

Resultats i classificació Juvenils primera regional grup B.