Mar 282017
 

Juvenils-SonSardina (2)

 

L’equip dels juvenils fou derrotat per 3-1 amb la seva visita al Bellver Palma, i ara veu amenaçada la segona plaça per l’Independiente.

Tal com va començar el partit cap dels nostres seguidors, es devia esperar que al final acabaria amb la derrota de l’Sporting, al minut 13 Orfila, aconseguia avençar en el marcador l’Sporting amb el 0-1, l’equip local va reaccionar i a deu minuts per acabar la primera part marcava el gol de l’empat, 1*-1, resultat amb el qual varen acabar els primers quaranta-cinc minuts.

Al cap d’un minut de la represa penal contra l’Sporting, que va transformar amb el 2-1 el jugador del Bellver Peralta, segurament aquesta jugada fou la clau del partit, l’Sporting no va aconseguir tornar a igualar el marcador i el Bellver defensava el seu avantatge, i a onze minuts del final, un nou penal contra l’Sporting que transformat per Fernandez va significar el 3-1 definitiu i la derrota de l’Sporting després de quatre victòries consecutives.

FITXA DEL PARTIT.

BELVER PALMA; Paton, Lainez, P. Garcia, Carrion, A. Garcia, Parchiev, Fernandez, Corbalan, Burguera, Belardo i Peralta.

CANVIS; minut 55 entra Haddad per Lainez, minut 66 Campos per Parchiev, minut 74 Bermudez per Peralta i minut 89 Ruiz per Paton.

SPORTING SANT MARÇAL; Sanchez, Serra, Ferrer, Perello, Provenzal, Prats, Martinez, Rossello, Orfila, Ramirez i Servera.

CANVIS; Minut 47 Martinez per Sanchez, minut 55 J.Sanchez per Servera, minut 65 Rabaza per Ferrer, minut 679 Mulet per Provenzal i minut 85 Ribas per Prats.

GOLS; 0-1 minut 13 Orfila, 1-1 minut 35 Peralta, 2-1 minut 46  Peralta de penal, 3-1 minut 79 Feernandez de penal.

ÀRBITRA; Gabriel Alberto Verwilst Mesquida, va ensenyar targeta groga als jugadors del Bellver Palma, Carrion, i de l’Sporting, Serra, C. Sanchez i Perello.

CAMP; Germans Escalas (Palma).

Resultats i classificació juvenils segona regional grup A.