Set 242018
 

Sporting-Porreres (1)

Els amateurs de Primera Regional, després de dues victòries, varen perdre amb la seva visita a Mancor de la Vall per 2-1

Vibrants primers vint minuts, en els quals es varen marcar dos gols, el primer va l’equip local del Montaura, que va establir l’1-0 al minut 9, i nou minuts més tard era l’Sporting que empatava al minut 18, resultat amb el qual va acabar la primera part.

A la segona és va mantenir la tònic dels darrers vint-i-cinc minuts de la primera, sense que cap equip aprofites les seves ocasions, va ser al minut 82, només a vuit del final quan l’equip del Montaura, aconseguir desfer l’empat, i posar el 2-1 al marcador i finalment aconseguir la seva primera victòria d’aquesta temporada.

MONTAURA, 2 SPORTING SANT MARÇAL, 1

MONTAURA; Vachiano, Vicens, Quekkai, El Asri (Simo 89), Ramon, (Segui 54), Sanchez, Fuentespina, Del Rio, Martinez (Cuerda (88).Cerda (Perello 87) i Figuerola (Martorell 70).

SPORTING SANT MARÇAL; Miguel, Russo, Nuñez, Rogel, Vidal (Ramirez 83),  Alvarez, Pino, Bassa (Orfila 89), Urquizas, Guerrero i L. Gutierrezz.

GOLS; 1-0 Ramon minut 9, 1-1 Guerrero minut 18, 2-1 Martorell 82.

ÀRBITRA; Sergio Llofriu Jaume, ajudant a les bandes per Alejandro Rodriguerz Christiansen i Adrian Corbelle Huelin, va ensenar targeta groga als jugadors del Montaura Cerda, Martorell i Sanchez, i als jugadors de’Sporting Guerrero i Muntaner.

Resultats i classificació Primera Regional.