Mai 122014
 

Juvenils-ManacorB

L’únic equip juvenil que va jugar el “B”, va perdre am la seva visita al camp del líder Santa Catalina At. “B”, i continua amb la novena posició.

El partit entre el Murense i els juvenils “A” que s’havia de jugar a Muro, es va suspendre, al minut 7 amb el resultat de 0-1.

El motiu de la suspensió del partit, fou que el Murense es va presentar només amb set jugadors i després de marcar el nostre equip, es va haver de retirar un jugador de l’equip contrari per lesió, i segons el reglament no es pot jugar amb sis jugadors, per aquest motiu l’àrbitre va suspendre el partit per la manca de jugadors del Murense.

Els juvenils “B”, foren derrotats per 5-1 dins Son Moix, amb la seva visita al primer classificat del seu grup el Santa Catalina At. “B”.

L’alineació inicial presentada per l’Sporting, va ser; Munar, Vilanova, Juan, Ferrer, Barcelo, Mari, Noguera, Ramirez, Granado, Guerrero i Cortes.

Aquests foren els canvis, minut 55 Diaz per Barcelo, minut 59 Cañellas per Cortes i minut 74 Santos per Mari.

Aquests foren els gols, 0-1minut 35 Ferrer, 1-1 minut 38 Duraez, 2-1 minut 56 Baro, 3-1 minut 61 Rosello, 4-1 minut 72 Morro i el 5-1 definitiu al minut 90 Ramos.

Veren la tarja groga Mari i Cortes.

 

Resultats i classificació juvenils “B segona regional grup B.