Set 222019
 

La visita dels juvenils a Son Fuster per jugar contra el Sporting Sant Francisco, va acabar amb una nova derrota del nostre equip per 4-1.

Segona derrota consecutiva dels juvenils de primera regional, només tretze minuts ha necessitat l’Sporting San Francisco per avençar-se en el marcador, i al minut 21 l’equip local marcava el segon gol, que significava el 2-0 resultat amb el qual acabava la primera part.

Al cap de dos minuts de la represa l’Sporting Sant Marçal, aconseguia el 2-1, que va donar emoció al partit, fins que al minut 65 l’equip local posant novament els dos gols d’avantatge en el seu favor, acabar d’arredonir el marcador al minut 77 amb el seu quart gol, resultat amb el qual s’arribava al final de partit.

Fitxa del partit.

Sporting San Francisco; Porzio, Mari, Plaza, Barro, Escobedo, Ferreryera, Padial, Toscano, Fernandez, Zamora i Burbuin.

Canvis; Minut 47 entre Andreu per Ferreryra i Delgado per Zamora, minut 49 Escobar per Fernandez, minut 60 Garrigo per Escobedo, minut 72 Goznalez per Baduin.

Sporting Sant Marçal; Campins, Montiel, Saavedra, Pons Arbo, Guasp, Duran Hidalgo, Alvarez, Martinez i Rivera.

Gols; 1-0 minut 13 Padial, 2-0 minut 21 Escobedo, 2-1 minut 47 Guasp, 3-1 minut 65 Delgado, 4-1 minut 77 Mari.

Àrbitre; Santiago Rossello Tudela, va ensenyar targeta groga al jugador del Sporting San Francisco Escobedo i del Sporting Sant Marçal Savedra.

Resultats i classificació juvenils primera regional grup B.