Oct 082018
 

JuvenilsA-SantaCatalinaAtètic (3)

La visita a Es Portixol dels Juvenils A de Preferent, per jugar contra el Patronato, va acabar amb la derrota del nostre equip per 3-0.

Nou minuts varen poder aguantar els nostres juvenils amb l’empat a zero, en aquest minut l’equip local es va avençar amb el seu primer gol i únic de la primera part.

A la segona part, dos gols de Chuquimarca, abans de cumplir-se el minut 66, vares establir el 3-0, resultat que seria el definitiu, en el minut  73, l’àrbitra va expulsar el jugador de l’Sporting Fraile, acabant el partit en deu jugadors.

PATRONATO, 3 SPORTING SANT MARÇAL, 0.

PATRONATO; Rigo, Cortes, Ruiz, Franco, Maldonado, Nicoalu, Carrasco (Garcia, 35), Sanchez (Dieme, 69), Cajal, Chuquimarca i Ndiaye (Gonzalez, 61), .

SPORTING SANT MARÇAL; Mateu, Jabega, Ferrer (Crespi, 69), D. Sanchez, Contreras, Rigo (Balaguer, 61), Riera, A. Sanchez (Vaquer, 61), Deya (Martinez, 84), Rossello (Saavedra, 88) i Moll.

GOLS; 1-0 Sanchez minut 9, 2-0 Chuquimarca minut 63, 3-0 Chuquimarca minut 65.

ÀRBITRA; Javier Alemany Romero, va ensenyar targeta groga als jugadors del Patronato, Ruiz i als jugadors de l’Sporting, Rossello, Jabega, Moll, Vaquer, i vermella al jugador Fraile.

Resultats i classificació juvenils preferent grup A.