Feb 132017
 
InfantilsB-Ferriolenseatlètic (4)

La jugada del gol de Lin

 

El partit ajornat corresponent a la jornada dissetena entre els infantils B i el Ferriolense Atlètic, va acabar amb la victòria de l’equip visitant per 1-2.

Els nostres infantils duien tres victòries consecutives, mentre que l’equip visitant dues, i es trobava dos punts per sobre els nostres representants,

 

InfantilsB-Ferriolenseatlètic (5)

Al final del gol de Lin

l’Sporting es va avençar en el marcador al minut 35 gràcies a una jugada extraordinària del nostre jugador Lin, que va finalitzar un ràpid contra atac baten el porter rival amb la seva sortida i amb l’1-0 acabava la primera part.

L’equip de Son Ferriol no va aconseguir empatar fins a la segona part, a les darreries del partit, concretament al minut 62, per aconseguir el gol, el seu segon gol, i que els donava el triomf a quatre minuts del final, quan pràcticament no hi havia temps per reaccionar.

Amb aquest resultat l’Sporting es situà a la setena posició, empatat a 30 punts amb el Sollerense.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC (Infantils B).-  Bestard, Riera, Ramis, Mari, Ortega,  H. Chacon, Lin, Vazqauez, Palmer, Guasp i Ortega.

RESERVES; A. Chacon, Selles, Perotti i Bujosa.

FERRIOLENSE ATLÈTIC.-  Carmona, Munar, Roca, Reus, Rigo, Ferragut, Olmedo, Martin, Jimenez i Hinarejos.

RESERVES; Hurtado, Alomar, RamisSabrafin i Mateu.

GOLS; 1-0 minut 35 Lin, 1-1 minut 62 Ferragut, 1-2 minut 68 Ferragut.

ÀRBITRA; Angel Moreno Jimenez., va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Ortega i als jugadors del Ferriolense Atlètic, Olmedo i JImenez.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació infanitils B grup B.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.