Mar 172015
 

InfanitlsA-SanFrancisco

L’equip dels infantils “A” que juguen a la primera regional, varen perdre dins Son Caulelles, i continuen en llocs de descens, per la seva part tant els Infantils “B”, com el de F-*7, varen guanyar els seus respectius partits.

La visita a Son Caulelles, del Col·legi Sant Pere, va acabar amb la derrota dels infantils “A” per 2-3, la primera part el resultat era de 0-1.
El partit semblava propici per sumar els tres punts, ja que l’equip visitant duia quatre derrotes consecutives, i els nostres dues victòries seguides, però no fou així, i l’equip de Ciutat sen va dur els tres punts.

Alineació de l’Sporting; Rodriguez, Ramon, Vazquez, Garcia, De Benito, Herreros, Fiorito, Espinola, Font, Casasayas i Martorell.

Canvis; al minut 30 Serra per Espinola, minut 36 Gutierrez per Font, minut 63 Casas per Serra, i Delgado per Herreros.

Alineació Col·legi Sant Pere; Serna, Molina, Hebie, Llabres, Garcia, Pastor, Suarez, Moreno, Salva, Iddris i Porras.

Aquest foren el seus canvis; minut 36 Toro per Serna i Gonzalez per Moreno, minut 57 Salvador per Porras.

Gols; 0-1 minut 27 Salva, 0-2 minut 45 Salva, 1-2 minut 51 Serra, 2-2 minut 52 Fiorito, 2-3 minut 68 Salva.

L’arbitr del partit va expulsar a l’entrenador del Sporting Pedro Del Barco, i va ensenyar targeta groga al jugador visitant Hebie.
InfantilB-AtMarratxi (2)

 

Els infantils “B“, varen guanyar dins Son Caulelles, a l’Àt. Cide, per 7-3, la primera part va acabar amb el resultat de 4-3, els infantils “B“, continuen al capdavant de la classificació amb tres punts d’avantatge sobre el segon.

Alineació de l’Ssporting; Villegas, Llompart, Cantallops, Martinez, Cirer, Sanchez, Fiorito, Garcia, Vazquez, Fernandez i Reynes.

Els canvis, al minut 65 Kretshcmer per Sanchez

Alineació At, Cide; Morey, Castellon, A. Bover, Morata, Pons, Ginard, Villen, Pacheco, Dutton, J. Bover i Garcia.

Els seus canvis varen ser; minut 36 Arrom per Pacheco, minut 58 Martinez per J. Bover minut 68 Moreno per Villen i Montero per Castellon.

El marcador va anar així 1-0 minut 1 Vazquez, 2-0 minut 8 Cirer de penal, 2-1 minut 9 Dutton, 3-1 minut 11 Garcia, 3-2 minut 21 Garcia, 3-3 minut 30 Garcia, 4-3 minut 32 Vazquez, 5-3 minut 43 Fernandez, 6-3 minut 47 Fernandez, i el 7-3 minut 67 Fiorito.

Infanitlf7-PuigpunyentiGalilea

Els infantils de F-7, varen guanyar, també dins Son Caulelles, al Puigpunyent i Galilea per 8-1, ara l’Sporting ocupa la cinquena plaçaamb 23 punts.

Els convocats per part de l’Sporting i que jugaren el partit varen ser, Riera, Montiel, Martorell, Lillo, Ceballos, Hidalgo, Berenguer, Nuñez, Martinez i Campins.

Els vuit gols de l’Sporting els varen marcar, en Berenguer (4), Ceballos (2), Hidalgo i Nuñez.

El Puigpunyent i Galilea, va fer jugar a Jordà, Gonzalez, Tramullas, Martorell, Ginard, Zafra, Martorell i Morey.

El gol del Puigpunyent i Galilea fou mercat per Tramullas.

Resultats i classificació Infantils “A” Primera Regional grup “B”.

Resultats i classificació infantils “B” segona regional grup F.

Resultats i classificació infantils F-7 grup B.