Gen 262015
 

InfantilsA-Alcudia

Els infantils “A”, varen perdre dins Son Caulelles, mentre que el de futbol set,, també dins Son Caulelles, guanyaven el seu partit. Els infantils “B”, la federació els va donar per guanyat el seu partit contra el Son Caliu per 11-0 per retirada d’aquest equip.

Els infantils “A” de Primera Regional, foren derrotats dins Son Caulelles, pel Ferriolense, cinquè classificat per 1-2.

L’Sporting, continua a la tretzena posició a quatre punts del catorze, Es Pla.

L’alineació inicial de l’Sporting va ser; Rodriguez, Crespi, Serra, Ramon, Gutierrez, Garcia, Escoda, Garcia, Fiorito, Casasayas i Martorell.

L’Sporting va fer els següents canvis; minut 27 Casas per Escoda i Herreros per Crespi, minut 49 De Benito per Serra i Font per Gutierrez al minut 55 Silva per Garcia.

El Ferriolense va presentar la següent alineació; Sans, Garrido, Siquier, Juan, Janer, Vallespir, Garcia, Henares, Sartorio, Adrover i Hurtado.

Gols; 0-1 minut 24 Henares, 0-2 minut 33 Siquier, 1-2 minut 48 Fiorito.

L’arbitr va ensenyar targeta groga a l’entrenador de l’Sporting Pedro Del Barco, i per part del Ferriolense, veren la targeta el jugador Garrido i el seu entrenador Rivero.

InfantilsF7-LaSoledat (4)

Els infantils de F-7, varen guanyar dins Son Caulelles, per 7-2 al Pilares Soledad, i pujan un lloc a la classificació, ara ocupen la quarta plaça.

Els jugadors inicials de l’Sporting, foren, Riera, Martorell, Martinez, Nuñez, Ceballos, Hidalgo i Berenguer. També varen jugar Blanes, Montiel, Lillo, Martinez i Campins.

Per part del Pilares Soledad, jugaren inicialment; Dual, Ramon, Pilares, Suarez, Pacheco, Lozano i Lopez. Al llarg del partit també varen jugar Pilares, Rubí i Muñoz.

El marcador 1-0 minut 3 Berenguer, 2-0 minut 21 Berenguer, 2-1 minut 34 Ramon, 2-2 minut 45 Lopez. 3-2 minut 50 Ceballos, 4-2 minut 55 Hidalgo, 5-2 minut 56 Berenguer, 6-2 minut 59 Berenguer, 7-2 minut 69 Martinez.

Resultats i classificació Infanitls “A”, Primera Regional grup “B”.

Resultats i classificació Infantils F-7 grup B.