Feb 172015
 

InfanitlsA-SanFrancisco (5)

Els infantils “A” de Primera Regional, varen perdre dins Son Caulelles, contra el San Francisco, per 1-2. Els infantils “B” de segona regional, varen guanyar dins Son Caulelles al Rotlet-Molinar per 6-1.

La visita a Son Caulelles, del San Francisco, que duia una ratxa de quatre partits consecutius guanyant, va acabar amb una nova derrota dels Infantils “A”, que varen acabar amb deu jugadors, la primera part va acabar amb el resultat de 0-0.

L’Sporting continua en la tretzena posició amb 11 punts a cinc de la salvació.

L’alineació inicial de l’Sporting fou; Silva, Serra, Casas, Ramon, Guiterrez, P.Garcia, De Benito, F. Garcia, Font, Casasayas i Martorell.

Durant el partit es varen fer els següents canvis; minut 29 Vazquez per Casas, minut 43 Herreros per Serra i Escoda per Martorell i al minut 55 Crespi per P. Garcia.

L’alineació del San Francisco va ser la següent; Vidosa, Cozar, Andreu, Ribas, Jaramillo, A. Bennassar, Llull, Segura, Gomez, Ortiz i J.Bennasar.

I aquest foren els seus canvis, minut 40 Verdejo per J. Bennasar i Marin per Cozar i al minut 55 Riera per A. Bennasar.

Per part de l’Sporting varen veure la targeta groga en Crespi, dues, per tant fou expulsat en el minut 69 i Ramon. Els jugadors de San Francisco que veren la targeta groga varen ser en Cozar, Rera i Verdejo.

Gols; 0-1 minut 42 Llull, 0-2 minut 52 Gomez, 1-2 minut 60 Casasayas.

InfantilB-AtMarratxi (5)

 

Els infantils “B” que militen al grup F de la segona regional, varen guanyar per 6-1 al Rotlet-Molinar, i continuen liderat el seu grup amb tres punts d’avantatge damunt l’At. Son Ferriol.

Varen jugar inicialment per l’Sporting; Errea, Llompart, Martinez, Cirer, Sanchez, Fiorito, Garcia, Vazquez, Fernandez i Reynes.

En el minut 51 va sortir en Kretschmer per Cirer.

Per part del Rotlet-Molinar, jugaran; Nieto,Piguave, Siza, Rosales, Rodriguez, Moll, Montoya, Cuevas, Fernandez, Gonzalez i Mescua.

En el minut 45 va sortir en Britez per Rodriguez, al 63 en Luque per Piguave i al 64 Sanchez per Moll.

Gols; 1-0 minut 26 Fernandez, 2-0 minut 34 Fiorito, 21 minut 46 Cuevas, 3-1 minut 53 Vazquez, 4-1 minut 50 Garcia, 5-1 minut 66 Fernandez i el 6-1 minut 70 Fiorito.

Resultats i classificació infantils “A” Primera Regional grup B.

Resultats i classificació infantils “B” segona regional grup F.