Feb 022015
 

InfantilsA-At.Balears (4)

Els infantils “A” de Primera Divisió, varen perdre el seu tercer partit consecutiu, aquest dins Son Caulelles, per la seva part els infantils “B” varen guanyar a fora.

La visita del segon classificat del grup “B” de Primera Infantil, el Manacor, va acabar amb la derrota del nostre equip pel resultat d’1-5, amb aquest resultat l’Sporting continua a la tretzena posició amb 11 punts, a cinc ja de l’Escolar i Es Pla.

L’onze inicial de l’Sporting va ser; Rodriguez, Marc Serra, Daniel Serra, Ramon, Gutierrez, Garcia, Herreros, Espinola, Casasayas i Martorell.

Durant el partit es varen fer els següents canvis, minut 25 Font per Espinola, al 35 Fiorito per Daniel Serra, al 49 Delgado per Garcia, al 52 Escoda per Guiterrez i al 53 Vaquer per Mar Serra.

El Manacor va alinear el següent onze; Rossello, Ruiz, Galmes, Sbert, Frau Parera, Mestre, Rossello, Bauza, Vives i Corbacho.

I aquest foren els seus canvis; minut 55 Nadal per Bauza i Manera per Rossello.

El marcador va anar així; 0-1 minut 1 Frau, 0-2 minut 33 Corbacho, 0-3 minut 56 Sbert, 1-3 minut 61 Ramon, 1-4 minut 67 Vives i l’1-5 minut 70 Vives.
InfantilB-AtMarratxi (4)

 

Els infantils “B“, de la segona regional grup F, varen aconseguir guanyar dins el Miquel Nadal al Sporting Recreaitu Ciutat de Palma per un clar 1-9, i continuen líders del grup, en tres punts d’avantatge damunt el segon el At. Son Ferriol.

L’onze inicial que va presentar l’sporting fou; Villegas, Cantallops, Martinez, Cirer, Sanchez, Fiorito, Jordi Sanchez, Garcia, Vazquez, Fernandez i Reynes.

Aquest foren els canvis, minut 42 Mari per Vazquez i al minut 46 Llompart per Cantallops.

El Recreatiu Ciutat de Palma, va presentar el següent equip; Quigue, Giraldo, Garcia, Salom, Gomez, Romero, Llado, Hoey, Nawvel, Sampedro i Naranjo.

Va fer els següents canvis, minut 36 Vazquez per Giraldo, Almuna pewr Quigue, Matias per Sampedro i Lopez per Salom.

Els nou gols de l’sporting els vren marcar en Garcia (2), Fiorito (2), Fernandez (2), Mari (2) i Vazquez, el gol local fou marcat en el minut 66 per Nawvel i era l’1-8 provisional.

Resultats i classificació infantils “A” Primera Regional grup B.

Resultats i classificació infantils “B” Segona regional grup F.