Mar 062017
 

InfantilsA-Algaida (1)

 

La visita de l’Atlètic Rafal “B” a Son Caulelles, estava en joc la setena plaça, amb la derrota del nostre equip, es veu superat pel mateix Atlètic Rafal i el Son Sardina, passant de la setena a la novena plaça de la taula.

El partit va ser entretengut i fins a la segona part no es va decidir el guanyador, si un equip marcava, al cap de poc empatava l’altre i així durant tota la primera part.

Primer gol de l’equip visitant al minut 15 per establir el 0-1 i rapida contesta dels nostres infantils que al minut 17 empataven, a dos minuts del final de la primera part l’equip de Ciutat marcava l’1-2, resultat amb el qual acabava el primer temps.

Al cap de deu minuts de la represa, l’Sporting tornava a empatar i tornava a quedar igualat el marcador, però en tres minuts del 66 al 69 l’equip visitant va aconseguir posar una diferència de dos gols marcat el seu tercer i quart gol, deixant el marcador amb un 2-4 a set minuts del final, per tornar a donar emoció als darrers minuts quan Ramirez va posar un esperançador 3-4, que va ser el resultat definitiu.

ALINEACIONS.

SPORTING SANT MARÇAL;  Oncala, Riera, Bieinisowiisch, Coleto, Llado, Adelantado, Ramirez, Abad, Fernandez, Tejada i Serra.

RESERVES; Naveiras, Roibal, Bauza, Villafuerte i Molinet.

ATLÈTIC RAFAL “B”; Benyacoub, Gonzalez, Huayllas, Garcia, Martinez, Guiterrez, Mari, Gonzalez, Fuster, Amaya i Mahdi.

RESERVES; Contreras, Barrientos, Morales, Vargas i Nowamagbe.

GOLS; 0-1 minut 15 Mari, 1-1 minut 17 Coleto, 1-2 minut 36 Huayllas, 2-2 minut 48 Ramirez, 2-3 minut 66 Fuster, 2-4 minut 69 Amaya, 3-4 minut 72 Ramirez.

ÀRBITRA; David Miro Carmona.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats infantils A segona regional grup D.