Mar 302015
 

PrebenjaminsB-AlgaidaB

Cap dels dos prebenjamins, han aconseguit puntuar aquest cap de setmana, els prebenjamins “A” va perdre dins Es Pla de na Tesa, i el “B” dins Son Caulelles.

La visita dels prebenjamins “A” al cap de Can Gaspar per jugar contra el Pla de na Tesa, va acabar amb el resultat d’1-0 a favor de l’equip local.

L’Sporting va jugar amb els següents jugadors; Rodriguez, Estades, Oncala, Roibal, Alonso, Hidalgo,Villafuerte, Terrones, Alcolea i Jaume

El Pla de na Tesa, va presentar aquests jugadors; Martinez, Mas, Xavier Ribas, Gonzalez, Sergi Ribas, Machuca, Andres, Arenas, Fernandez, Lopez, Soler i Rojas.

El gol de la victòira de l’equip del Pla, fou marcat per Andres, en el minut 11 de partit.

Malgrat que va perdre l’Sporting continua mantenint la quarta posició del grup H.

Els prebenjamins “B” varen perdre dins Son Caulelles, contra l’Sporting Recreatiu Ciutat de Palma, per 1-2, la primera part va acabar amb el resultat d’1-1. El gol de la victòria de l’equip visitant es va marcar de penal, quan només quedaven dos minuts de partit.

Els convocats per l’Sporting foren; Puigarnau, Cano, Borga, R. Sanchez, Gimenez, Mesquida, B. Sanchez, Bujosa, Nuñez i Llado.

L’Sporting Recreatiu Ciutat de Palma, es va desplaçar amb els següents jugadors; Blanco, Ocampo, Ferrer, Keita, Garcia, Catala, Velasco, Crespi, A. Arroyo, Ramos, Y. Arroyo i Arjona.

Gols; 0-1 minut 6 Velasco, 1-1 minut 17 Gimenez, 1-2 minut 28 Crespi de penal.

Resultats i classificació Prebenjamins “A” grup H.

Resultats i classificació Prebenjamins “B” grup C.