Mar 232015
 

BenjaminsA-Atc.Bunyola (2)

Els dos equips de Benjamins, que varen jugar, varen perdre els seus respectius partits, el “A” dins At. Marratxí i el “C”  dins Inca.

Els Benjamins “A”, que varen jugar dins Nova Cabana, contra el At. Marratxí “A”, va perdre per 4-1.
Els jugadors convocats per aquest partit, per part de l’Sporting varen ser; Ortiz, Joan, Creus, Mateu, Aguilar, Sirera, Jaunarena, Sureda i Pocovi.

Per part del At. Marratxí, varen disputar el partit en Carrillo, Vidal, Mateu, Martorell, Giner, Vera, Garcia, Corrales, Catejon i Teissing.

Gols 1-0 minut 1 Garcia, 1-1 minut 25 Sureda, 2-1 minut 35 Garcia, 3-1 minut 43 Garcia i 4-1 minut 44 Castejon.
BenjaminsC-Consell (2)

Els Benjamins “C”, varen perdre amb la seva visita a Inca, per jugar contra el Juventud Constàcia, per 3-2, la primera part va acabar amb el resultat de 2-1.

Amb aquest resultat, han perdut la gran els vuit punts d’avantatge que duien a la jorna 1uize, i ara el Recreatiu Arenal es troba només a dos punts, amenaçant el primer lloc.

Els jugadors convocats per l’Sporting per jugar foren; Medina, Caceres, Porras, Diaz, Creus, Pacheco, Torras, Zamora, Nuñez i Bauza.
Pel Juventud Constàcia, disputaren el partit, Bernadino, Pascual, Garcia, Alzina, Payeras, Cachinero, Revert, J. Coll, Cabezas i M. Coll.

El marcador; 1-0 miut 3 Garcia, 2-0 minut 5 Payeras, 2-1 minut 15 Zamora, 3-1 minut 36 Payeras i 3-2 minut 43 Pacheco.

Resultats i classificació Benjamins “A” grup F.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup G.