Oct 222018
 

CadetsC-platgesdcalvià (1)

La visita dels Cadet C. a Sant Jordi, va acabar amb la derrota del nostre equip per 5-2, essent aquesta la tercera derrota de la temporada.

Malament varen començar les coses per l’Sporting, el Sant Jordi, abans del primers quinze minuts, va aconseguir avençar-se en el marcador, per augmentar la diferència a quatre minuts del final de la primer part, va reaccionar l’Sporting i en el darrer minut dels primers quaranta minuts va fer el 2-1, resultat amb el qual acabava el primer temps.

Al cap d’un minut de la represa, novament el Sant Jordi, s’avençava, amb dos gols de diferència, 3-1, deu minuts més tard novament l’Sporting reduïa la diferència a un gol, 3-2, resultat que va mantenir el partit molt viu, el Sant Jordi, cercant mata l’encontre i l’Sporting empatar-lo, qui va aconseguir el seu objectiu va ser l’equip local, a dos minuts del final, va marcar de manera consecutiva i va establir el 5-2, que seria el resultat final.

SANT JORDI, 5 SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC B, 2.

SANT JORDI; Caparròs (Fernandez min, 40) Perez, Cervera (Ruiz min,. 40), J. Martinez, Adrover (A. Martinez min. 40), Madrid, Sard (Piza min. 40), T.Martinez, Navarro, Gelabert i Alban.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC B; Oncala, Capo, Sancherz (Quilez min, 67), Ferrer (Mayordormo mi. 47), Llado, Adelantado, Ramirez, Villalonga (Abada min, 47), Naveiras, Mesa i Posadas.

GOLS; 1-0 Martinez minut 13, 2-0 Madrid minut 36, 2-1 Capo minut 39, 3-1 Piza minut 41, 3-2 Mayordormo minut  51, 4-2 A. Martinez minut 78, 5-2 A. Martinez minut 79.

ÀRBITRA; Jose Manuel Santandreu Garcia, va ensenyar targeta groga als jugadors del Sant Jordi, Cercera,. T. Martinez i Navarro i del Sporting Naveiras.

Resultats i classificació Cadets C segona regional grup F.