Oct 072018
 

Cadetsc-AlcudaB (4)

La visita dels Cadets C a Capdepera, per jugar contra l’Escolar, va acabar amb la derrota dels nostre equip per un clar 4-0.

Molt malament va començar el partit pels nostres representants, al minut nou ja perdien per 1-0, pareixia que aquest seria el resultat al final dels primers quaranta minuts, però l’equip local amb un minut va aconseguir dos gols que posaren en el marcador una clara diferència al seu favor de 3-0.

Al cap de quatre minuts de la represa, l’Escolar marcava novament i col·locava en el marcador el 4-0, que ja era insuperable pels nostres colors, i amb aquest resultat és va arribar al final del partit. Amb aquest resultat l’equip de Capdepera empata a punts amb l’Sporting però el supera a la classificació per la diferència de gols.+

ESCOLAR, 4 SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “B”,  0.

ESCOLAR; Mesa, Etugu (Flores, 69), Cano,  A. Barrantes, Adrovver, J.Barrantes, Herera, Ramos, Izquierdo (Dos ,54), , Gonzalez i Pascual (Ubeda,72).

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “B”; Oncala, Capo, Sanchez (Villalonga, 43), Garcias (Ferer, 48), Mayordormo (Villafuerte, 61), Adelantado (Roibal, 61), Ramirez (Quilez, 61), Abad, Naveiras, Mesa i Posadas.

GOLS; 1-0 J. Barrantes minut 9, 2-0 Herrera minut 38. 3-0 J. Barrantes minut 39, 4-0 Izquierdo.

ÀRBITRA; Gabriel Flaquer Rey.

Resultats i classificació Cadets C segona regional grup F.