Set 302015
 

Cadets-Margaritense (2)

 

El partit ajornat, corresponen a la tercera jornada, i que es va jugar ahir horabaixa, els cadets “A”, varen perdre dins la Penya Arrabal per 7-1.

Els cadets “A”, després de dues victòries consecutives, foren derrotats, dins el camp del Recreatiu Penya Arrabal “A”, equip que ocupa la segona posició amb els mateixos punts que el Ferriolense At., amb nou punts, l’Sporting queda a la cinquena posició amb cinc punts.

La primera part va acabar amb el resultat de 4-0

Per part de l’Sporting varen jugar; Lorenzo, Provenzal, Ferrer, Moreno, Garcia, Vazquez, Martinez, D.Sanchez, A. Sanchez, Soler i Reynes.

Aquest foren els canvis, minut 21 Martinez per D. Sanchez, minut 27 Hinsch per Reynes, minut 40 Errea per Jose Martinez, minut 45 J. Sanchez per Soler.

El Recreatiu Penya Arrabal va presentar el següent onze; Rocha, Parejo, Frau, De La Calle, Escobar, Soler, Fernandez, Ferra, Justicia, Llabres i Figueroa.

Canvis, minut 47 Llull per Fernandez, Corgo per Parejo, minut 50 Sureda per Justicia, minut 50 Suarez per Figueroa.

El marcador, 1-0 minut 1 Ferra, 2-0 minut 9 Fernandez, 3-0 minut 11 Justicia, 4-0 minut 24 Justicia, 5-0 minut 52 Soler, 6-0 minut 63 J. Martinez en pròpia porta, 6-1 minut 65 Sanchez, 7-1 minut 70 corgo.

L’àrbitra va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting; J. Martinez, Ramirez iSanches, i per part del Recreatiu Penya Arrabal, veren la targeta, Parejo i De la Calle.

Resultats i classificació Cadets “A” segona regional grup A.