feb 192019
 

CadetsA-SantaMonica (1)

El Cardassar va rompre la ratxa de set victòries consecutives del l’Sporting Sant Marçal, imposant-se dins Sant Llorenç per  3-1.

Pareixia un partit que podia ser una nova victòria donada la classificació d’un i l’altre i la ratxa, l’Sporting set victòries consecutives i el Cardassar Atlètic, tres derrotes consecutives, i el partit va començar molt bé pels nostres color, al minut 4, De Paul havia avençat el Sant Marçal amb el 0-1, nou minuts més tard Valiño empatava pels locals, acabant els primers quaranta minuts amb el resultat esperançador d’1-1.

Al cap d’un minut de la represa, minut 41 l’Spsoting és veure sorprès pel segon gol del Cardassar marcat per Olmo, que posava el 2-1 al marcador, l’Spoting va cercar l’empat i el Cardassar consolidar la victòria i va ser l’equip de Sant Llorenç que al minut 63 Caldeney, que havia sortit tres minuts abans, marcava el que seria definitiu 3-1 i consumar la derrota dels nostres representants.

FITXA DEL PARTIT.

CARDASSAR ATLÈTIC;  Miro, Rosal, Valiño, Ortiz, Garcia, Alemany, Lliteres, Llull, Olmo i Sans.

CANVIS; Minut 60 Entre Caldentey per Llull, minut 61 Montoro per Valiño, i Fuster per Sans, minut 63 Cuesta pe Montoro.

SPORTING SANT MARÇAL;  Cabot, Carmona, Bonet, Torres, Gari, Espigares, Bouza, Saste, Garau, Nula, De Paul i Lozano.

CANVIS; Minut 41 Entre Capo per Sastre i Scalzone per Bonet, minut 50 Bauza per Lozano, minut 56 Montenegro per Espigares i minut 61 Tejada per Gari.

GOLS; 0-1 De Paul minut 4, 1-1 Valiño minut 13, 2-1 Olmo minut 41, 3-1 Caldeney minut 63.

ÀRBITRA; Juan Manuel Toral Lopez, va ensenyar targeta groga als jugadors del Cardassar Valiño i Lliteres.

Resultats i classificació Cadets A.