Feb 092016
 
CadeetsA-PenyaEsportivaArenal (4)

L’aturada de Lorenzo a la treta d’un corner.

El segon classificat del grup A de la segona regional, el Penya Esportiva S’Arenal, va guanyar dins Son Caulelles, per 1-2

La visita de la penya Esportiva S’Arenal, era una bona ocasió per intentar apropar-se als llocs capdavanters de la classificació, ja que en cas de victòria, haurien quedat a només a tres punts del quart i a cinc del segon, i després de la derrota està a sis del quart i a nou del segon.

Va ser un partit molt entretingut, on l’Sporting va tenir les seves oportunitats de poder avençar-se en el marcador, al final fou l’equip visitant qui al minut 25 aconseguia el 0-1 mitjançant el seu jugador Kreuzer, resultat amb el qual acabaria la primera part.

A la segona al minut 45, Riveiro, aconseguia el segon gol de l’equip visitant, posant un clar 0-2, a la manca de nou minuts Vazquez va marcar l’únic gol de l’equip local, que donava esperances per aconseguir el manco empatar, cosa que no va ser possible.

 

FITXA DEL PARTIT.

CADETS A; Lorenzo, Ferrer, Moreno, J.Sanchez, Vazquez, Martinz, D.Sanchez, Kretschmer, Gittadauro, Juan Martinez i Reynes.

PENYA ESPORTIVA S’ARENAL; Rigo,Santiago, Moreno, Roig, Velasco, Garcia, Sanchez, Fuster, Kreuzer, Castaño i Riveiro.

CANVIS; minut 56 entre Gil per Santiago, minut 65 Gomez per Moreno, minut 72 Ragusa per Riveiro, minut 77 Rodriguez per Garcia.

GOLS; 0-1 minut 25 Kreuzer, 0-2 minut 45 Riveiro, 1-2 minut 61 Vazquez.

ÀRBITRA; Adrian Català Hidalgo, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting  Moreno i Ferrer i per part de la Penya Esportiva S’Arenal, varen veure la targeta groga, Velasco, Santiago, Garcia i Sanchez.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Cadets A segona regional grup A.