Oct 032019
 

El partit ajornat, corresponent a la primera jornada de la lliga de Benjamins primera regional, va acabar amb la derrota dels nostres representants dins Son Caulelles per 2-5

Partit que va ser molt disputat, fins que una jugada desgraciada del nostre porter, amb un gol en pròpia porta va posar per davant l’equip andritxoler.

El primer a marcar va ser l’Sporting al minut 14, però l’alegria li va durar ben poc, al cap d’un minut empatava l’equip visitant., i amb el resultat d’empat 1-1, varen acabar els primers vint-i-quatre minuts.

Al cap d’un minut de la represa, l’equip visitant aconseguia avançar-se en el marcador, 1-2, però igual que havia passat amb el primer gol, va veure com dos minuts més tard l’Sporting empatava, al minut 31 i va haver la jugada desgraciada, quan el porter de l’Sporting va marcar-se en pròpia porta el 2-3, l’Sporting no va reaccionar en aquest gol i l’Andratx en dos 43 i 45 aconseguir dos gols més que varen establir el definitiu 2-5.

Fitxa del partit.

Sporting Sant Marçal; Moya, Pequeño, Català, Mulet, Simonet, Marroig, Bauza, Ramis, Serra, Garau , Tinsley i Gallardo.

Andratx; Enseñat, I,. Vergara, D. Vergara, Garcia, Gañan, Nnaji, Gonzalez, Carnero, Fernandez, Izdepski, i Hurtado.

Gols; 1-0 minut 14 Tinsley. 1-1 minut 15 Nnaji. 1-2 minut 25 Fernandez, 2-2 minut 27 Ramis, 2-3 minut 31 Gallardo en pròpia port, 2-4 minut 43 Gañan. 2-5 minut 45 Gañan.

Àrbitre; Angel Ventura Fernandez.