Set 142015
 

Sporting-Planatesa (4)

La visita de l’Sporting al camp del Son Sardina, es va resoldre amb una nova derrota del nostre, equip, que continua sense puntuar a fora.

El Son Sardina, es va avençar en el marcador molt aviat, al minut 15, aconseguia el seu primer gol, l’Sporting, va reaccionar i abans d’acabar la primera part donava la volta al marcador, en dols gols marcats per Rogel, acabant els primers 45 minuts amb el resultat d’1-2 a favor de l’Sporting.

A la segona part, es va mantenir al resultat fins quan només mancava un quart d’hora per acabar, però com va passar a la darrera jornada contra el Pla de na Tesa, en deu minuts, del 75 al 85, l’Sporting va encaixar tres gols, i el Son Sardina donava la volta al marcador, col·locant el 4-2 al marcador.

El minut 89 Sanahuja, aconseguia el tercer gol de l’Sporting, acabant el partit amb el resultat de 4-3 a favor de l’equip local.

Alineacions.

 

Sporting; Sartorio, Martinez, Russo,  R. Llompart, Caicedo, Mas (Santiago), Balaguer (Sanahuja), Serra (Perez), Guerrero (D. Llompart), Rogel i Gutierrez.

A.D. Son Sardina: Marcos, Cadiz, Serra, Trepat, Bonet, Fortes, Pulido (Buils), Vaquer (Hervella), Guijarro, Rodriguez (Bolivar) i Silvano (Riutord).

Gols; 1-0 minut 15 Fortes, 1-1 minut 35 Rogel, 1-2  minut 41 Rogel, 2-2 minut 75 Riutord, 3-2 minut 82 Buils, 4-2 minut 85 Fortes, 4-3 minut 89 Sanahuja.

Veren la targeta groga per part del Son Sardina, Vaquer, Rodriguez, Hervella i Fortes i per part de l’Sporting, R. Llompart, Serra i D. Llompart.

 

Resultats i classificació Primera Regional.