Abr 122015
 
El primer gol de l'Sporting aconseguit per Sintes

El primer gol de l’Sporting aconseguit per Sintes

 

La visita del segon classificat el Soledat At., ha acabat amb la derrota de l’Sporting de Primera Regional, per 2-6, la primera part ja va acabar amb l’avantatge de l’equip visitant per 1-2.

Si no hagués estat per dos errors de l’àrbitre Murilllo Yustos, tal volta el resultat hagués pogut ser diferent. Un clar penal comès per l’equip visitant amb el resultat de 0-0, no assenyalat i el gol de l’empat, aconseguit amb un clar fora de lloc, dels jugadors contraris.

L’alineació de l’Sporting fou la següent; Cerda, Russo, Ribera (Lozano), Carrillo (Fernandez), Sancho, Ventura, Sintes, Balaguer (Cifre), Oviedo, Morey y Serra (Matos).

Alineació del Soledat At.; Gomez (Andreu), Abarca, Lopez, Arbos, Silvano, Gomez (Andreu) (Velasco), Torres, Cortes (Bautista), Rodriguez (Ramos), Gonzalez (Mbodji) i Perez.

El marcador; 1-0 minut 19 Sintes, 1-1 minut 42 Gonzalez, 1-2 minut 45 Rodriguez, 1-3 minut 50 Rodriguez, 1-4 minut 60 Rodriguez, 1-5 minut 64 Perez, 2-5 minut 73 Sintes, 2-6 minut 88 Matos en pròpia porta.

L’àrbitre, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’sporting Russo, Sancho, Ribera, Sintes i Balaguer, per part del Soledat At., veren la targeta groga en Silvano i en Cortes.

Resultats i classificació Primera Regional.