Feb 292016
 
Sporting-S'Horta (4)

Partit Sporting – S’Horta de la primera volta.

 

La visita al camp de Sa Lleonera de S’Horta, dels amateurs de primera regional va acabar amb la derrota del nostre equip per 3-1.

Amb aquest resultat, l’Sporting es veu superat, per l’altre equip de Marratxí, el C. E. Pla de na Tesa, a la classificació.

El partit jugat a S’Horta, no es va decidir fins al darrer quart d’hora, ja que fins aquest oment el resultat era l’empat 0-0, tal com havia començat el partit.

Dos minuts, boixos, entre el 76 i 78, varen propiciar que l’equip local marqués dos gols, que pràcticament sentenciaven el partit, al minut 89 Guerrero va marcar el gol de l’Sporting, que malgrat falta poc per acabar el partit, donava esperances al nostre, equip, però tot seguit el jugador de S’Horta Aouaj, aconseguia el 3-1 per liquidar l’encontre.

FITXA TÈCNICA.

S’HORTA; Peña, Garcias, Adrover, Hoyas, Rodriguez, Y. Bousbaa, Cova, Rigo, M. Bousbaa, Llull i Julve.

CANVIS; Miut 55 entre Aouaj per Adrover, minut 65 Folie per Rodriguez.

SPORTING; Humet, Gutierrez, Quetglas, Llompart, Mas, Martinez, Pino, Sanahuja, Guerrero, Rogel i Balaguer.

CANVIS; Minut 55 Entre Santiago per Mas, minut 62 Lopez per Balaguer, minut 76 Lozano per Llompart, minut 79 Ventura per Gutierrez.

GOLS; 1-0 minut 76 Llull, 2-0 minut 78 Folie, 2-1 minut 89 Guerrero, 3-1 minut 89 Aouaj.

ÀRBITRA; Gabriel Fiol Alzamora, va ensenyar targeta groga als jugadors de S’Horta, Llull Y. Bousbaa, Peña i Garcia i als jugadors de l’Sporting, Pino,  Sanahuja, Gutierrez, Rogel, Balaguer, Martinez i Sasntiago.

CAMP; Sas Lleonera de S’Horta.

Resultats i classificació Primera regional.