Set 082019
 

Tal i com estava previst la visita al Llucmajor “A”, va ser difícil, l’equip llucmajore va derrota als nostres representats per un clar 4-1.

El Llucmajor va sumar la seva segona victòria consecutiva demostrant que es un clar aspirant a l’ascens, a pesar del resultat els nostres jugadors varen aguantat amb esperances d’aconseguir puntuar, la primera part va acabar amb el resultat de 0-1 a favor dels nostres colors.

Al cap de quatre minuts de la represa el Llucmajor, empatava el partit, i no fou fins al minut 70, que l’equip local s’avençava en el marcador, a la manca de tres minuts per acabar el partit el Llucmajor aconseguia dos gols només en dos minuts 87 i 89, per tancar el resultat i guanyar el partit.

Fitxa del partit.

Llucmajor “A”; LLado, Martinez, Ortega, Bejarano, Perez, Suarez, Minda, Martin, Louche, Salva i Schrijuers.

Canvis; Minut 46 entre Calleja per Schrijuers, Viñuela per Minda i Gelabert per Bejarano, minut 69 Lopez per Suarez.

Sporting Sant Marçal; Lobay, Perello, Ferrari, Argibay, Moya, Ruiz, Ordoñez, Ramirez, Serra, Villalonga, J.R. Cañellas.

Canvis; Minut 77 Entre Ferrer per J.R. Cañellas, minut 79 P. Cañellas per Ordoñez.

Gols; 0-1 minut Martin en pròpia porta, 1-1 minut 49 Perez, 2-1 minut 70 Gelabert, 3-1 minut 87 Gelabert, 4-1 minut 89 Viñuela.

Àrbitre; Roberto Gonzalez Bestard, va ensenyar targeta groga als jugadors del Llucmajor, Schrijuers i Viñuela, i de l’Sporting Ramirez, Ordoñez, Perello i Ferrari.

Resultats i classificació tercera regional grup A.