Set 032018
 
Sporting-Porreres (3)

El primer gol de l’Sporting marcat per A. Gutierrez de cap, al minut 7

Debut de la temporada dels amateurs de Primera Regional dins Son Caulelles, el visitant era el recentment ascendit de la segona regional el Porreres, el qual se’n va dur els tres punts, imposant-se per un clar i contundent 3-6.

Cap dels espectadors, ni els visitants, s’esperaven aquest resultat, després d’un primer quart hora per part de l’Sporting, durant el qual pareixia haver sentenciat el partit amb un clar 3-0, a partir d’aquí la cosa va canviar davant la sorpresa general, el Porreres en devuit minuts del 26 al 44, va capgirar el marcador, i arriba al descans amb el resultat de 3-4.

Al cap de quatre minuts de la represa el Porreres, augmentava el seu avantatge amb un cinquè gol, que tal com anava el partit era la sentència de l’encontre, va arredonir la seva victòria amb un sisè gol al minut 87 i establia el resultat definitiu de 3-6.

A la segona part el jugador de camp Urquizas, va substituir al porter de l’Sporting Pertussatti, el qual es val fer mal, en el transcurs de la primera part.

Amb aquest resultat l’Sporting queda cuer de la primera regional, amb zero punts, desprès de dos partits jugats.

SPORTING SANT MARÇAL, 3 PORRERES, 6.

Sporting Sant Marçal; Pertussati (Urquizas), Russo, A. Gutierrez (Orfila). Vidal, Lopez (Sanchez), Moreno, Pino, Llabres (Delgado), Ramirez, Guerrero i L.Gutierrez.

Porreres; Ginard, Noguera, Mora, Azirar, Carbonell, Blanco, Bonet (Coronado), Algaba, Jimenez, Sorell (Pons) i Sastre (Barcelo).

Gols; 1-0 minut 7 A, Gutierrez, 2-0 minut 12 Guererro, 3-0 minut 15 Guerrero, 3-1 minut 26 Algaba, 3-2 minut 30 Blanco,  3-3 minut 38 Bonet, 3-4 minut 44 JImenez, 3-5 minut 49 Sorell, 3-6 minut 87 Jimenez.

Ârbitra; Javier Riera Granada, ajudat a les bandes per Ismael Garcia Navarro i Francisco Javier Martin Garcia, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Russo i als jugadors del Porreres Sastre i Sorell.

Resultats i classificació Primera Regional.