Oct 232017
 
Onze inicial de l'Sporting

Onze inicial de l’Sporting

 

La derrota dins Campanet per 3-1, ha estat el segon partit dels amateurs sense aconseguir els tres punts, que el fa passa de la novena posició a la quinzena.

La visita a Campanet, equip que anava dos punts per davall del nostre, pareixia propera per intentar almenys aconseguir un punt, però nova poder ser, l’equip de campaneter, va fer uns primer trenta minuts molts bons i va aconseguir una clara avantatge de 2-0, resultat amb el qual va acabar els primers quaranta-cinc minuts.

Equip del Campanet

Equip del Campanet

A la segona part, al minut 65 Aymerich va marcar el 2-1, pareixia que l’Sporting aconseguiria l’objectiu de traure profit de la seva visita, al minut 81 l’Sporting es va quedar amb deu jugadors per l’auto expulsió de Russo, que va incrementar l’àrbitra, i al minut 86 quan l’Sporting ja estava amb inferioritat numèrica va aconseguir el definitiu 3-1.

L'equip arbitral amb els capitants

L’equip arbitral amb els capitants

FITXA DEL PARTIT.

CAMPANET; J. Martorell, Canovas, Aguiló, Riutort, Socias, Perez, Alemany, T. Pascual, A.Martorell, P. Pascual i Mut.

CANVIS; Minut 55 Entre Ramis per Riutort, minut 62 Rigo per T. Pascual,  minut 64 Capella per Socias, minut 73 Morell per P. Pascual,  minut 75 Amengual per A. Martorell.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Martinez, Llompart, Diallo, Moreno, Leon, Bassa, Aymerich, Urquizas i Lopez.

CANVIS; Minut 46 Entre Pinos per Urquizas, minut 57 Gutierrez per Bassa, minut 77 Sanchez per Diallo

GOLS; 1-0 minut 18 Aguilo, 2-0 minut 29 Alemany, 2-1 minut 65 Aymerich, 3-1 minut 86 Mut.

ÀRBITRA;  José Sanchez Ruiz, ajudat a les bandes per  Anais Balduz Portillo i Angel Moreno Jimenez, va ensenyar targeta groga als jugadors del Campanet Alemany i P. Pascual, i als jugadors de l’Sporting Llompart, Gutierez, Diallo, Russo (2) i Moreno.

CAMP; Municipal de Campanet.

Resultats i classificació primera regional.