mai 212019
 

WhatsApp Image 2019-05-19 at 18.00.38

Els dos equips amateurs de l’Sporting, el de primera regional i el de tercera regional, varen perdre els seus respectius partits, el “A” dins Magalluf i el “B” dins Son Roca, en el que era el seu darrer partit de lliga.

Els amateurs de primera regional, no varen poder puntuar dins Magallluf, i varen perdre l’ocasió de lluità per la quarta plaça, cara queda a cinc punts, quan només en queden sis per jugar-se.

La primera part va acabar amb el resultat inicial d’empat 0-0, i no va ser fins el minut  67 que l’equip local va marcar l’únic gol del partit que donava els tres punts al Platges de Calvià.

FITXA DEL PARTIT.

PLATGES DE CALVIÀ; Sanchez, Sans, Molina, Lopez, Bril, Valle, Gonzalez, Garau, Llastarri, Matas i Jimenez.

SPORTING SANT MARÇAL; Miguel, Russo, Lopez, Nuñez, Guitierrez, Moreno, Orfila, Alvarez, Sanchez, Guerero i Urquizas.

GOLS; 1-0 minut 65 Gonzalez.

Resultats i classificació amateurs primera regional.

AMATEURS B.

Amateurs B

Els amateur “B”· de tercera regional, es varen acomiadar de la lliga, amb una nova derrota, varen perdre dins Son Roca, per 3-1, quedant el cuer del seu grup, les estadístiques del seu pas per la categoria, han estat les següents un 13% de victòries, un 4% d’empats i un 76% de derrotes, la mitjana de gols per partit aconseguits ha estat d’un.

FITXA DEL PARTIT.

SAN ROQUE; Rodriguez, Jimenez, Alarcon, Ortiz, Zarco, Massot, J. Zarco, Gomez, Martinez, Campos i Gomez.

CANVIS; Minut 45 Entre  bibiloni per Gomez, Moll per Rdoriguez, A. Rodriguez per J. Zarco i MOra per Campos, minut 62 Vera per Alarcon.

SPORTING SANT MARÇAL “B”; Morales, Perello, Ordoñez, Quintero, Crespi Rodriguez, Ruiz, Cañellas, Lobay, Moll i J.R. Cañellas.

CANVIS; Minut 55 Entre Cossin per Rodriguez, minut 60 Diaz per Moll, minut 67 Hernandez per Crespi, minut 75 Mulet per Perello.

GOLS; 0-1 minut 454 Rodriguez, 1-1 minut 51 Moll de penal, 2-1 minut 65 Gomez, 3-1 minut 73 Gomez.

Resultats i classificació amateurs “B” tercera regional grup B.