Feb 292016
 

AlevinsB-SonCladera (6)

 

Els Alevins B de Primera Regional, varen perdre dins Calvià per 5-4, i amb aquest resultat es veuen desplaçats de la tercera plaça de la classificació.

No va poder ser i la visita dels Alevins B, a Calvià pe jugar contra el desè classificat el Calvià, va acabar amb la derrota del nostre equip, la majoria de gols es varen marcar a la primera part, que va ser d’una efectivitat golejadora total, si marcava un equip, tot d’una marcava l’altre, i les alternances en el marcador era constant, empat i mínimes avantatges per l’un a l’altre, al final dels primers trenta minuts el resultat era de 4-3 a favor de l’equip local.

Al minut 43 tornava a marcar l¡’equip local el seu cinquè gol, que va rebre la rapida resposta de l’Sporting que va marcar el seu quart gol, a partir d’aquí ja no hi va haver més gols i acabar el partit amb el resultat de 5-4 a favor del Calvià, que far perdre la tercera plaça al nostre equip.

 

FITXA TÈCNICA.

CALVIÀ; Busquets, Mayol, Martinez, Bujosa, Borras, Lopez i Sabaly.

SUPLENTS; Anguiano i Linares.

ALEVINS “B”; Nuñez, Lorenzo, Mari, Lin, Vazquez, Perotti i Riera.

SUPLENTS; Ortega, Ramis, Palmer, Bestard i Chacon.

GOLS; 1-0 Sabaly minut 9, 1-1 Perotti minut 16, 2-1 Borras minut 20, 2-2 Riera minut 22, 2-3 Lin minut 25, 3-3 Borras minut 27, 4-3 Lopez minut 29, 5-3 Borras minut 43, 5-4 Riera minut 56.

ÀRBITRA; Moises Martinez Mayol.

CAMP; Municipal de Calvià.

Resultats i classificació Alevins Primera Regional grup A.