Feb 022015
 

AlevinsA-PlatgesCalvia (2)

Dels quatre alevins, els tres de segona varen guanyar els seus respectius partits, mentre que els alevins de Preferent varen perdre dins Son Caulelles.

Els alevins “A” de Preferent, que rebien el Platges de Calvià, foren derrotats dins Son Caulelles, i al mateix temps superats a la classificació per l’equip visitant, passant a ocupar la dotzena posició. El resultat final fou d’1-2.
El set inicial de l’Sporting va ser; Molinet, Orfila, Mari, Lopez, Crespi, Oliver i Vrba., també varen intervenir en Cleto i en Vila.

Pel Platges de Calvià, varen jugar inicialment en, Nicolau, Espinosa, Segura, Insua, Riudavets, Fernandez i Català, també jugaren en Moreno i en Gonzalez.

L’Sporting es va avençar en el marcador en el minut 14 gol obra d’Oliver, pel Platges deCalvia, entre els minuts 46 i 53 va capgirar el marcador en gols de Fernandez i Espinosa, i es dugué la victòria.
AlevinB

Els Alevins “B” de segona regional, es varen imposar dins Sant Llorença al Cardassar “B“, per 2-9, i mantenen la segona posició del grup “C”.

Per part de l’Sporting varen jugar inicialment; Oncala, Riera, Garcias, Hermosilla, Llado, Serra i Naveiras, durant el partit també varen jugar en Hinarejos, Juan, Villafuerte i Fernandez.

El Cardassar “B“, va alinear el següent set; Bisquerra, Santandreu, Rossello, Garcia, Diaz, Flaquer i Vicens, també varen participar en Stock, Pascual i Ortiz.

L’Sporting en el minut 39 ja guanyava per 0-7. Els nou gols de l’Sporting foren marcats per Fernandez (4), Naveiras (3), Serra i Hermosilla, els dos gols del Cardassar foren marcats per Serra i Pascual.

AlevinsC-Arenal (3)

 

Els Alevins “C”, es varen imposar en la seva visita al Pla de na Tesa At. “B“, 3-5 i continuen a la novena posició en 19 punts.

Jugaren per l’Sporting en, Grau, Sanchez, Bestard, Ortega, Ramis, Roibal i Perotti., també jugaran Mari, Ramirez i Palmer.

El Pla de na Tesa At. va alinear de sortida els següents jugadors; Guardiola, Falagan, Bergara, Perez, Arenas, Obrador i Rodriguez, al llarg del partit varen intervenir, Castillo, Mayordomo, Garcia i Ripoll.

Els cinc gols de l’Sporting foren marcats per Palmer (2), Perotti, Ramirez i Ortega, per part de l’equip del Pla varen marcar en Falagam Obrador i Rodriguez.
AlevinC-AlevinD (5)

 

Els Alevins “D”, varen aconseguir la seva segona victòria consecutiva i quarta de la temporada, guanyant al Bunyola C. F. “B” dins Son Caulelles, i gràcies en aquest triomf, pugem dos llocs a la classificació i es col·loquen onzens.

El set inicial de l’Sporting fou; Fernandez, Chacon, Selles, Piza, Guasp, Alzamora i Vazquez, igualment varen jugar en Bujosa, Bosch, Hugo Chacon, Lin i Quilez.

El Bunyola C.F. va alinear de sortida en Del Pozo, Pons, Torres, Cabot,. Vallespir, Llaneras i Gelabert, també varen disputar el partit en Pau Llaneraas i Javier Del Pozo.

L’equip de bunyolí, es va avençar amb un 1-3, l’sporting va aconseguir empatar a 3-3, per finalment imposar-se per 7-5.
Els set gols de l’Sporting foren marcats per Vazquez (2), Alzamora, Lin, Guasp, Chacon i Quilez. Per part del Bunyola varen marcar en Llaneras (2), Gelabert, Vallespir i Torres.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup “A”.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup “C”.

Resultats i classificació Alevins “C” i “D” segona regional grup H.