Oct 112017
 

InfantilsC-SonCladera (5)_opt

 

Demà dijous, dia de festa, tenen partit de lliga els dos juvenils i els infantils C, L’únic que juga dins Son Caulelles és el Juvenil B.

Els juvenils de primera regional, visiten el camp municipal de Toni Taxta, per jugar a partir de les dotze del migdia, contra el líder del grup A, el Penya Arrabal “C”, que ha guanyat els set partits que ha jugat i només ha encaixat sis gols, els nostres duen quatre jornades consecutives fora guanyar. El partit serà dirigit per Luis Miguel Diaz Soto.

Els juvenils B reben dins Son Caulelles, a partir de les dotze el Sp. San Francisco, que ocupa la cinquena plaça amb sis punts, dos partits guanyats i un de perdut, el nostre fins aquesta jornada ha guanyat els tres partits jugats. L’àrbitra serà Emilkar Dubier Suau Gual.

Els infantils visiten el poliesportiu de Santa Monica, per jugar contra el titular, el Santa Monica, ocupa la novena plaça, amb tres punts, ha guanyat un partit i perdut l’altre, mentre que el nostre infantil no ha aconseguit cap punt en aquest inici de temporada amb els tres partits que ha jugat. El partit que començarà a les onze del matí, serà dirigit per Francisco Jaime Parets Cañas.