Abr 272015
 

AlevinsA-PenyaArrabal (5)

Com va passar la jornada, de dia 19, aquest cap de setmana, només han tornat a guanyar els Alevins “B”, els “A” varen perdre a fora, i el “C” i “D”, el feren dins Son Caulelles.

Una jornada més dels Alevins “ de Preferent, i una jornada menys per aconseguir salvar la categoria, continua tenint la salvació a quatre punts, ja que té el gol averatge en contra amb el La Salle At. “A”, dels quals el separen tres punts.

Dissabte passat va perdre per 2-0 amb la seva visita al San Cayetano, la primera part ja va acabar amb aquest resultat.

Per part de l’Sporting varen jugar; Molinet, Mari, Lopez, Vila, Crespi, Oliver, Martin, De Angulo, Riera i Vrba.

El San Cayetano va fer jugar a; Palmer, Llabres, C. Lozano, Navarro, Nunes, P. Lozano, Manzano, Bibiloni i Campins.

Gols; 1-0 Llabres minut 15, 2-0 Lozano minut 16.
AlevinsB-Sineu (3)

 

Els Alevins “B“, que militen al grup C de la segona regional, varen guanyar dins Son Caulelles, al Montuïrí per 9-0,la primera part va acabar amb el resultat de 4-0. L’Sporting continua ocupant la segona plaça amb els vuit punts d’aventatge.

Jugarem per l’Sporting; Oncala, Garcias, Coleto, Adelantado, Villafuerte, Naveiras, Bouza, Hinarejos, Juan, Fernandez i Serra.

El Montuïri va alinear a; Balaguer,Vich, Font, Armero, Toni Font, Martorell, Gerard Armero, Serra, Nadal, Ferrando, Fiol i Kekik.

Els nous gols de l’Sporting els varen marcar, Coleto (3), Serra (3). Adelantado (2) i Fernandez.
AlevinsC-Palmanyola

 

Els Alevins “C”, varen sofrir la seva cinquena derrota consecutiva, varen perdre dins Son Caulelles, per 3-4 contra el At. Marratxí “A”, laprimera part va acabar amb el resultat de 2-3.

L’alineació de l’Sporting va ser; Garau, Ramis, Ramirez, Roibal, Palmer, Abad, Bestard, Mari, Ortega i Perotti.

Per l’At. Marratxí “A”m jugaren; Valenzuela, Pascual, Vilaplana, Garcia, Tello, Sales, Ferrer, Cabot, Madriga i Sotos.

El marcador; 0-1 Tello minut 1, 0-2 Ferrer minut 5, 1-2 Palmer minut 8, 2-2 Perotti minut 18, 2-3 Ferrer minut 23, 3-3 Perotti minut 38, 3-4 Tello minut 57.

AlevinsD-CCstaCatalina (3)

Els Alevins “D”, també varen perdre dins Son Caulelles, contra el Sporting Ciutat de Palma At. “B“, per 2-8, la primera part va acabar amb el resultat de 1-5.

Per l’Sporting varen participar, Chacon, Selles, Terrones, Piza, Lin, Fernandez, Vazquez, Bujosa, Bosch, Chacon i Guasp.

Per part del Sporting Ciutat de Palma At., jugaren, Belinchon Ugochukwu, Martin, Sanchez, Pons, Delgado, Garcia. Escobar, Lliteras, Sanchez, Roig i Tribaldos.

Els gols de l’Sporting foren marcats per Lin i Selles, i els de l’equip visitant Sanchez, (3), Ponss (2), Lliteres, Ugochukwu i Tribaldos.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup “A”.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup “C”.

Resultats i classificació Alevins “C” i “D” segona regional grup H.