Set 022018
 

Sporting-Arenal (2)

Els amateurs de tercera regional, varen tenir un mal debut a la tercera regional, varen perdre per 5-0 amb la seva visita a Santanyí.

Desprès de unes temporades sense equip B dels amateurs, aquest any l’Sporting ha format un equip per competir a la tercera regional grup B, el primer partit li va tocar jugar a fora, contra el Santanyí de l’Atlètic Balears, i el resultat ha estat una golejada en contra, amb un clar i rotund 5-0.

La primera part ja va acabar amb l’avantatge de l’equip local, per dos gols, marcats als minuts 12 per Ferrer i al minuts 36 per Soto.

A la represa l’Sporting va mantenir el resultat de 2-0 fins al minut 73 i va veure com només amb un minuts encaixava dos gols més, el 73 i el 74 que significaven un 4-0, que sentenciava el partit, al minut 87 Adrover del Santanyí marcava el seu segon gol i posava el definitiu 5-0 en el marcador.

SANTANYÍ DE L’ATLÈTIC BALEARS, 5 SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC, 0

Santanyí de l’Atlètic Balears; Kyurchisysk, Ferrer, Pinagorte, Rueda, Sitjar (Adrover), Cañellas (Del Rio), Vicente (Cantallops), Leon, Romero (Guerra), Soto i Hernandez.

Sporting Sant Marçal Atlètic; Jaarsman (Sanchez), Ordoñez (Serra), P.Cañellas, Rodriguez, Perello, J.R. Cañellas, Martinez, Quintero (Mulet), Corin (Rodriguez), Fernandez i Gonzalez (Vilches).

Àrbitra; Joan Morales Amengual, va ensenyar targeta groga als jugadors del Santanyí Cañellas i Rueda i per part de l’Sporting le varen veure P.Cañellas i J. R, Cañellas.

Gols; 1-0 minut 12 Ferrer, 2-0 minut 36 Soto, 3-0 minut 73 Herandez, 4-0 minut 74 Adrover, 5-0 minut 86 Adrover.

Resultats i classificació Amateurs Tercera regional grup B..