Gen 152016
 
Partit Alevins A - At. Balears

Partit Alevins A – At. Balears

 

Els Alevins A, de Preferent,  juguen dissabte, dins Son Caulelles, el darrer partit de la primera volta, contra el Juventud Unió Esportiva Son Oliva.

El partit començarà ales cinc de l’horabaixa, dirigit per Andres Cadiz Guardiola, l’equip de Ciutat, ocupa la novena plaça, amb tres punts més que l’Sporting.

Els Alevins B, de Primera Regional, també acaben la primera volta, i el fan dins S’Arenal, per jugar contra l’Arenal B,, el partit dirigit per Daniel Planas Pina, començarà a les onze del matí, de demà dissabte, l’equip de Llucmajor, ocupa la setena posició, amb quatre punts menys que l’Sporting

Els Alevins C, que juguen a la segona regional, grup E, reben el lider del seu grup el Sollerense D.S., equip, que no a cedit cap punt, comptat tots, els seus partits per victòries, l’encontre que començarà a les nou i mitja del matí, serà dirigit per Sergio Romera Oliver.

Els Alevins E, que també juguen a la segona regional grup F, juguen dins Calvià, dissabte el mati a partir de les deu i mitja, també el darrer partit de la primera volta, el Calvià Atlètic del Calvià, ocupa la dotzena plaça, amb un punt més que l’Spotinng, dirigirà el partit Ivan Cruz Romero.