Gen 292018
 
Una de les ocasions de l'Sporting

Una de les ocasions de l’Sporting

Els infantils A varen aconseguir una nova victòria i ja duen deu partits consecutius sense conèixer la derrota, ahir diumenge és varen imposar dins Son Caulelles al Santanyí per 4-1.

L’Sporting es va avençar amb un clar 3-0, gràcies als gols aconseguits en els minuts 10, 20 i 33 per Coleto, Mesa i Adelantado, en el darrer minut de la primera part, el 36, l’equip visitant va reduir les diferències posant en el marcador el 3-1, resultat amb el qual acabarien els primers 38 minuts.
A la represa al minut 45 novament l’Sporting marcava, posant Mesa el que seria el definitiu 4-1, que donava els tres punts a l’Sporting i el permet continuar amb la ratxa positiva.

La nota negativa del partit, la va posar l’entrenador visitant quan a mitjans del darrer quart de partit, va sortir de la banqueta i va ordenar en els seus jugadors que se segueixin durant un minut enterra com a protesta en contra de l’àrbitre, aquesta no és la funció d’un educador, sinó tot el contrari, ensenyar als nins a respectar les decisions de l’àrbitre i saber perdre el partit, afortunadament un cop acabat el partit la majoria de jugadors del Santanyí varen felicitar els jugadors de l’Sporting per la seva victòria.

Fitxa del partit.

Resultats i classificació infantils A segona regional grup A