Gen 272017
 

InfanitlsA-Juventudcanpicafort (1)

 

Els tres infantils comencen la segona volta del campionat de lliga als seus respectius grups, el A i el C dins Son Caulelles i el B dins Esporles.

Els infantils A juguen, demà dissabte dins Son Caulelles, en partit arbri tat per Luis Antonio Ortiz López, contra el Son Sardina a partir de les quatre de l’horabaixa, l’equip de Ciutat ocupa la setena posició amb un punt més que l’Sporting, a la primera volta el resultat va ser de 2-4 a favor de l’Sporting.

Els infantils B visiten Esporles, per jugar contra l’equip titular diumenge el matí a partir de les onze del matí, l’encontre serà dirigit per Jaume Buades Umbert, l’equip d’Esporles ha perdut els dos darrers partits i ocupa la setena posició amb vint-i-set punts, mentre que l’Sporting ha guanyat els dos darrers parit i ocupa la sisena posició amb un punt més que l’Esporles, el partit de la primera volta va acabar amb el resultat d’empat 4-4.

Els infantils C a partir de les deu menys un quart i dirigit per Damià Garí Coll, reben l’equip de S’Arenal, que a la primera volta va guanyar per un clar i rotund 5-0.