Mai 292017
 

escut-sporting

Els equips base a excepció dels prebenjamins B i els amateurs aquest cap de setmana han acabat la temporada, en distinta sort uns millors que els altres, però a cab se’ls pot retreure res, ja que tan jugadors i cós tècnic han fet el millor que han pogut.

PrebenjaminsA-SonXimelis

PREBENJAMINS

Els Prebenjamins A han acomiadat, la temporada amb una victòria davant l’afició s’ha imposat al Son Ximelis per 5-1, hi han quedat a la novena posició, ha estat també el darrer partit dirigit per Jose Mut, que deixa el nostre club.

Resultats i classificació final prebenjamins A grup C.

BenjaminsA-Àgora (1)

BENJAMINS.

Els Benjamins A que estrenaven la primera regional, han fet una gran temporada, els jugadors de Roibal, han quedat a la cinquena posició, superant equips, com el MallorcaB“, en el darrer partit de lliga s’han imposat dins Costa d’En Blanes en el Àgora per 4-5.

Resultats i classificació final Benjamins A primera regional grup B

BenjaminsB celebrant el campionat (2)

Si els Benjamins A han fet una gran temporada, més bona ha estat la dels Benjamins B, que a les ordres de Christian Lozano, han fet campions del grup B de la segona regional, i aconseguit l’ascens a Primera Regional, ara jugaran la fase final d’aquesta categoria. El darrer partit de lliga dins Son Caulelles, varen guanyar per 6-1 a l’Sporting Recreatiu Ciutat de Palma, per després donar la volta pel poble celebrant el campionat.

Resultats i classificació final Benjamins B segona regional grup B

 BenjaminsC-Sallaatlètic (1)

Els Benjamins C de primer any, també han fet una bona temporada, dirigits per Josep Ramon Cañelles, han quedat a la vuitena posició del grup B, Benjamins de primer any, en el darrer partit, jugat dins Son Caulelles, no varen poder acomiadar-se amb una victòria, varen perdre per 0-6 contra l’Atlètic Manacor, que es jugava el campionat, i el va aconseguir.

Resultats i classificació final Benjamins C de primer any grup B.

ALEVINS.

AlevinsA-SantaPonsa (2)

Els Alevins A que han militat a la primera regional grup A, han quedat els cuers i han perdut la categoria la qual els ha vengut grossa, només han guanyat dos partits dels trenta jugats i han estat els més golejats i els menys golejadors del seu grup. En el darrer partit de lliga que varen jugar dissabte dins Son Caulelles, varen perdre contra el Santa Ponsa “A” per 2-12.

Resultats i classificació Alevins A primera regional grup A.

AlevinsB-AtManacor (4)

 

Els Alevins B, que també han jugat a la primera regional, però en el grup D, han quedat a la dotzena posició i han aconseguit salvar la categoria, per aquest motiu poden dir que la seva temporada ha estat d’aprovat en el darrer partit de lliga varen guanyar dins Consell per 1-4.

Resultats i classificació final Alevins B primera regional grup D.

AlevinsC-Madrealbertac (2)

Els Alevins C que han jugat a la segona regional grup G, han fet si més no, el mateix paper que els Alevins A, quedant el cuer del seu grup, i com el A, els més golejats, només han aconseguit guanyar un partit dels trenta jugats, en el partit d’acomiadament de la temporada varen perdre dins el Miguel Nadal per 10-1, contra l’Sporting Recreatiu Ciutat de Palma.

Resultats i classificació Alevins C segona regional grup G.

 

CADETS

CadetsA-SanCayetano (4)

Els Cadets A, han fet una bona temporada, han militat a la segona regional grup A, i han aconseguit quedar a la setena posició, en el darrer partit jugat dins Porto Cristo, varen empatar 2-2, rompen una ratxa de tres partits fora puntuar.

Resultats i classificació final cadets A segona regional grup C.

CadetsB-Santacatalina (1)

Els Cadets B, varen acomiadar la temporada amb una victòria dins Son Caulelles, per 4-2 contra l’Atlètic Rafal, així, la seva temporada no ha estat bona, han quedat els catorzes de quinze equips i han estat el segon equip més golejat del seu grup.

Resultats i classificació final cadets B segona regional grup B.

Juvenils-Espanya (5)

JUVENILS.

La temporada dels juvenils la poden catalogar com la dels Benjamins B, de extraordinària, han aconseguit quedar segons del grup A de la segona regional, només a tres punts del líder,  i a més ascendir a la primera regional el darrer partit de lliga, varen empatar dins Llucmajor, 2-2 contra l’Espanya,

Resultats i classificació final Juvenils segona regional grup A.