ago 032019
 

alevinsb

Si els alevins A varen fer una magnifica temporada, tant el B com el C, la varen fer més que digna, el Alevns B que jugaven en el grup C de la segona regional varen quedar a la novena posició, cover iphone custodia outlet mentre que els alevins C de primer any quedaren a la quarta posició del grup A de la seva categoria.

L’estadística dels Alevins B han estat les següents, victòries dins Son Caulelles un 43% empats 14% i derrotes el 43%, mitja de gols per partit com a local 3,2, dels partits jugats com a visitant ha aconseguit un 36% de victòries, cap empat i un 64% de derrotes, essent la seva mitja de gols per partit de 1,8.

L’equip entrenat per Lorenzo Salas Ramo, cover samsung custodia ha estat format pels següents jugadors, Fatima, Blanco, Cazorla, Fernandez, Frau, Gomez, Guisol, Legasa, Manzano, Marroig, Reyes, Rodriguez, Serra i Villabrille.

Resultats i classificació final alevins B segona regional grup C.

ALEVINS C

alevinsc

Els Alevins C de primer any, tenen una curiositat en la seva estadística el mateix percentatge em derrotes en casa com a fora el 33%,, en quan a victòries han aconseguit un 60% dins Son Caulelles per un 67% en les seves visites, i a empat el 7% dels partits jugats dins Son Caulelles, iphone cover original i com a visitant no a aconseguit cap empat.

La plantilla composta per Adelantado, Borga, Bujosa, Cabot, Cano, Ceron, Ch. Garcia, cover iphone x custodia outlet M. Garcia, Llado, Romero, cover iphone 6 plus custodia outlet Rossello i Serra,