Gen 222018
 

 

Sporting-Balearessinfronteras (2)_opt

Una clara ocasió de l’Sporrting

Primer partit de la segona volta i cinquena derrota dels amateurs dins Son Caulelles, el Baleares Sin Fronteres es va imposar per un clar 0-2.

Si el darrer partit de la primera volta l’Sporting va aconseguir guanyar dins Son Caulelles, en el primer de la segona volta fou derrotat pel Baleares Sin Fronteras, que també va guanyar en el primer.

Molt aviat va marcar l’equip visitant, a la primera aproximació a la porteria de l’Sporting el jugador visitant Da Silva, al minut 12 marcava el 0-1, l’Sporting va tenir qualque ocasió per empatar, però la defensa visitant va ser superior als nostres atacant, al minut 34 novament Da Silva, marcava i posava un clar 0-2 en el marcador, resultat amb el qual varen acabar els primers quaranta-cinc minuts.

A la segona part, el Baleares Sin Fronteres, va sortir a defensar el marcador favorable que tenia i intentar aprofitar qualsevol contra atac per augmentar la diferència, mentre que l’Sporting lluitava per intentar reduir la diferència de dos gols i intentar almenys empatar, ni un ni l’altre varen aconseguir el seu objectiu, acabant el partit amb el mateix resultat en què havia començat la segona part 0-2.

Fitxa del partit.

Resultats i classificació amateurs primera regional.