Abr 142015
 

AlevinsA-PenyaArrabal

 

Cap dels quatre alevins, varen aconseguir guanyar el seu partit, derrota de l “A, del “C” i del “D”, i l’únic punt el va aconseguir els alevins “B“, que empataran dins Manacor.

Els Alevins “A” de Preferent, no varen poder puntuar amb la seva visita al segon classificat el Salla “A”, i varen perdre per 8-3, la primera part acabar amb el resultat més ajustat 3-2 a favor de l’equip local.

Per l’Sporting varen jugar; Molinet, Orfila, Lopez, Vila, Crespi, Vrba, Oliver, De Angulo, Mari i Martin.

El Salla “A” va presentar el següent equip; Socias, Robles, Jimenez, Caballero, Oliver, Bonnin, Martinez, Fuster, Ferrando, Espigares i Morales.

El marcador va anar així; 1-0 minut 5 Martinez, 2-0 minut 7 Bonnin, 2-1 minut 14 Martin 3-1 minut 25 Espigares, 3-2 minut 28 Vrba, 4-2 minut 31 Oliber, 4-3 minut 34 Oliver, 5-3 minut 34 Bonnin, 6-3 minut 42 Ferrando, 7-3 minut 50 Martinez i 8-3 minut 55 Ferrando.

AlevinsB-Petra

 

Els Alevins “B“, foren els únics que varen puntuar, empataran 4-4 contra els Manacorins, no podem oferir al dia d’Avui les alineacions ni els autors dels gols, ja que no hem rebut l’acta del partit.

AlevinsC-Calviaat. (3)

 

Els Alevins “C”, varen perdre dins Son Caulelles contra el Calvià At., per 2-3,la primera part va acabar amb el resultat d’1-0 a favor de l’Sporting. Amb aquest resultat l’Sporting per un lloc a la taula classificatòria.

Els convocats de l’Sporting per jugar el partit varen ser; Cañellas, Mari, Ramis, Roibal, Palmer, Garau, Abad, Sanchez, Ortega, Frau, Bestard i Ramirez.

El Calvià At. va desplaçar els següents jugadors; Busquets, Sanchez, Pericas, Bonnin, Borras, Moreno, Linares, Mayol, Bujosa, Lopez i Sabaly.

El marcador; 1-0 minut 18 Ortega, 1-1 minut 35 Sabaly, 1-2 minut 40 Sabaly, 2-2 minut 43 Abad, 2-3 minut 52 Borras.

AlevinsD-CalviaAt- (3)

 

Els Alevins “D”, varen perdre dins Son Caulelles, contra l’equip de Sa Cabana l’At. Marratxí, per 2-10,la primera part ja va acabar amb el resultat de 0-6 a favor de l’equip visitant.

Aquest són els jugadors de l’Sporting que varen participar en el partit; A. Chacon, Selles, Terrones, Piza, Lin,Fernandez, Vazquez, Bujosa, Bosch, H. Chacon i Guasp.

Per l’At. Marratxí, varen intervenir; Pascual, Alvarez, Vilaplana, Garcia, Tello, Sales, Valenzuela, Cabot, Mir, Madrigal i Sotos.

Els dos gols del’Sporting els va marcar en Vazquez, i els deu de l’At. Marratxí foren marcats per Tello (2), Sotos (2), Madrigal (2), Alvarez, Garcia, Vilaplana i Sales.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent Grup “A”.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup C.

Resultats i classificació Alevins “C” segona regionla grup H.