Mar 232015
 

PrebenjaminsB-AlgaidaB (3)

Cap dels dos prebenjamins, va perdre aquest cap de setmana, el “A” va guanyar dins Son Caulelles, i el “B” va empatar dins Campos.

Els prebenjamins “A”, es varen imposar per 7-2 al Son Ferrer, dins Son Caulelles, continuen mantenguem la quarta plaça i sis punts d’avantatge sobre el segon.

Els jugadors convocats per part de l’Sporting foren; Rodriguez, Esrtades, Oncala, Jaume, Roibal, Hidalgo, Villafuerte, Terrones i Alcolea.
Per part del Son Ferrer varen jugar; Capella, Ramiro, Llabres, Fall, Rodriguez, Torres, Garcia, Castillo, Barranco, Palmas i Simon.

Els gols de l’Sporting els varen marcar en Roibal (3), Hidalgo (2), Terrones, Rodriguez, els dos gols del Son Ferrer els marcaren en Torrens i Barranco, La primera part va acabar amb el resultat de 4-0.

Els prebenjamins “B“, en la seva visita al Campos, varen sumar un punt, i ara duen dos partits consecutius fora perdre.

Per part de l’Sporting varen jugar; Puigarnau, Nuñez, Sanchez, Jimenez, Mesquida, B.Sanchez, Garcia, Llado, Cano i Bujosa.

El Campos va fer jugar en; Miquel Puigserver, Rigo, Mateul Puigserver, Ramalhoso, Ferrer, Tejada, Ceruan, Karraz, Burguera, Sastre i Hoyas.

Així va anar el marcador 0-1 minut 11 Sanchez, 1-1 minut 36 Tejada.

Resultats i classificació prebenjamins “A” grup H.

Resultats i classificació prebenjamins “B” grup C.