Mar 062015
 

InfantilB

Aquest cap de setmana, cap dels tres infantils, juga dins Son Caulelles, el de Primera Regional, juga a Alcúdia, el de segona a Ciutat i el de F-7 també a Ciutat.

Els infantils “A” de Primera visiten el Recreatiu Penya Arrabal, equip que com l’Sporting, ocupa posició de descens, amb deu punts, quatre menys que el nostre representant, una victòria de l’Sporting, marcaria distàncies amb l’equip de Ciutat, el partit començarà a lesdeu del matí de Diumenge al Municipal de Toni Tatxa.

Els infantils “B” que juguen a la segona regional, grup F, visiten l’Alcúdia At., a partir de les onze del matí de Diumenge, amb la intenció d’aconseguir guanyar i mantenir la primera plaça de la classificació, a la primera volta ja varen guanyar els nostres representants per 8-0.

Els infantils de F-7, visiten Son Flo, per jugar a partir de l’una del migdia, contra el C.C. Santa Catalina, tercer classificat, una victòria dels nostres representants, faria que hi hagués, un canvi a la classificació, ja que l’Sporting, passaria a ocupar la tercera plaça, empatats a punts amb l’equip de Santa Catalina, però amb golevarage directa a favor.